Kennismakingsavond

Maak eens kennis met kookclub LCC

Koken is dat iets voor u? Vraagt u zich af of lekker koken (en gezellig eten) iets voor u is? Eerst eens een avondje koken als gastkoker in een kookgroep?  Dat kan! Neem gerust contact met ons op en het wordt voor u geregeld.

Ook organiseren we regelmatig een speciale kennismakingsavond voor mensen die overwegen om lid te worden van onze kookclub. U kunt dan op een gemakkelijke manier kennis maken met kookclub LCC, het clubgebouw, het restaurant, de keuken, andere leden en de sfeer.

Aanmelding kan via het aanmeldformulier of via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van naam, m/v, leeftijd en voorkeurdagen.

Voor deze kennismaking hanteren we een tarief van € 57, voor de kookavond exclusief de kosten van de dranken en de afwas.

U kunt ook meekoken met een bestaande kookgroep.

Indien U aangeeft lid te willen worden, krijgt u een uitnodiging om als kandidaatlid 2x een avond mee te koken. U kunt zelf de voorkeur voor een bepaalde groep en/of dag kenbaar maken.

De kosten voor deze kandidaatleden bedragen € 57,00 per keer, exclusief de kosten van de dranken. De verbruikte dranken worden aan het eind van de kookavond hoofdelijk omgeslagen.

Na 2x meekoken kunt u zich definitief aanmelden voor het lidmaatschap.Het is ook mogelijk met iemand samen een duo lidmaatschap aan te gaan. U verdeelt dan gezamenlijk de 10 kookavonden, ieder vijf.