Een keuken waar menig restauranthouder jaloers op zou zijn! De keuken kent een aantal parties. Zo is er een afzonderlijke partie voor de amuse, het voorgerecht, het tussengerecht, het hoofdgerecht en het nagerecht. De laatste wordt ook wel de koude keuken genoemd en de overigen vormen de warme keuken.

Er wordt gewerkt aan lange roestvrijstalen aanrechten waar voor elke partie voldoende plaats is om met twee tot drie personen gezamelijk een gerecht klaar te maken.

Centraal in de warme keuken staat een groot kookeiland met professionele afzuiging, twee kachels van 4 pitten, een platenkachel, dubbele friteuse, inductie wok en 2 ovens.

Apart staat een snelvriezer met daarboven een regenereeroven van Rational, waarin maximaal 40 couverts tegelijk bereid kunnen worden.

Onder een van de aanrechten is een grote warmhoudkast geplaatst.

In de koude keuken is een keramische kookplaat opgenomen. In dit gedeelte van de keuken vindt men ook de ijsmachine, KitchenAid en allerlei kleine apparatuur, welke het meest gebruikt wordt bij het prepareren van nagerechten.

Tegen de wanden, in laden en kasten vindt men allerhande potten, pannen, keukengerei en borden. Op de werkplekken staat tevens nog een snijmachine, salamander en diverse keukenmachines opgesteld.

Er is een hoek ingericht voor de volautomatische afwas/spoelstraat.
In de bijkeuken vindt men de voorraden o.a. in twee grote, meer dan manshoge, diepvriezers en een grote koelcel.

Kortom een ruimte waar je rustig met 14 personen zeer comfortabel kunt kokkerellen.