Wij zijn een vereniging van enthousiaste amateur-koks, die maandelijks (m.u.v. de zomervakantie) op een vaste kookavond, in een gezellige omgeving, bij elkaar komen om onze (kook)kennis en kunde te vergroten en te genieten van de op die avond klaargemaakte gerechten. Hoewel er geen kookles wordt gegeven, leren we toch veel van elkaar.

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.

Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

Onze eigen menucommissie stelt maandelijks de menu’s samen. Deze zijn reeds door de chefs (leiders van de groepen),of door hen aangewezen ervaren groepsleden voorgekookt en daar waar nodig aangepast. De menu's van de lopende en de voorgaande maand treft u aan op onze home page.

De vereniging kookclub LCC heeft haar eigen clubgebouw aan de
van Duivenvoordestraat 11 nabij het centrum van Oosterhout (NB).

Het gebouw heeft een zeer ruime entree met toegang tot de kleedkamer met toiletten en het restaurant. Vanuit het restaurant zijn de wijnkelder en de keuken bereikbaar.