Menu's

Speciaal
Iberico varkenshaas met een saus van rozijnen en een salade van gegrilde en gepofte groenten.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1.4 Kg. Iberico varkenshaas, 20 Bospenen, 10 Rode bietjes, 3 Venkels, 30 Stengels Bosui, 60 Meloeskesuitjes, Olijfolie Naar behoefte, 200 Gram Rozijnen, 5 dl. Rode wijn, 8 dl. Wildfond, 1 Bakje Affilacress
Speciaal
Koninklijke aspergesalade
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks Hollandse groene asperges, 20 stuks witte asperges , 100 milliliter witte aceto balsemico, 100 mililiter olijfolie extra vergine, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel fijne suiker, 1 stuks citroen, 2 takjes dragon, peper en zout, 1 krop Lollo Bionda, 1 krop radichio sla, 1 stuks gele paprika, 3 stuks artisjokken, 1 theelepel zout, 30 gram bloem, 1 stuks citroen, 0.5 bos lente-ui, 14 stuks kwarteleieren, croutons (eigen bereiding amuse)
Speciaal
Skrei op bedje paksoi met rivierkreeftensaus en knolseldermousse
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks skrei (60 gram), 2 stuks sjalot, 1 stuks prei, 0.5 stuks winterwortel, 0.5 bos selderij, 400 milliliter witte wijn, 700 millilliter kreeftenfond (21 gram geconcentreerd), 200 milliliter room, 200 gram rivierkreeftjes, 0.5 stuks knolselderij, 0.5 bosje platte peterselie, 100 milliliter room, 1 stuks limoen, 3 stuks paksoi, zout en witte peper, roomboter, olijfolie, 25 gram pijboompitten
Speciaal
Surf en Turf ossenworst en Albacore tonijn
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 500 gram yellowfintonijn aan één stuk, 14 plakjes ossenworst, 2 eetlepels Thaise gele curry, 1 stuks Shanghai paksoi, 1 stuks limoen, 3 eetlepel gambaolie, 4 eetlepel cashewnoten, 1 stuks mango (eetrijp), 1 bakje mustard cresh, 3 eetlepels kokosrasp, peper en zout, 400 gram sushirijst, 400 milliliter kokosmelk, 200 milliliter kraanwater, 1 theelepel kristalsuiker, 10 gram verse munt, 5 eetlepels pinda's (ongezouten)
Tartaar van rivierkreeftjes met tzatziki, paling en Granny Smith appel
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 16 Gram Bloem , 6 Witte boterhammen , 50 Gram Poedersuiker , 600 Gram Rivierkreeftjes , 25 Gram Sinaasappelsap , 1.5 Komkommer , 1 Sjalotje , 100 Gram Griekse yoghurt , 1 Bosje Bieslook , 3 Teentjes Knoflook , 2 Granny smith appels, Roomboter, Olijfolie, 0.5 Theelepel Kerriepoeder , 150 Gram Paling
Speciaal
Witlof met ham en kaas.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 28 Stuks Witlof, 28 Plakken Kaas, 28 Plakken Achterham
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl