1.Bietenceviche met dragon
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 4 eetlepels olijfolie extra vergine, 2 stuks avocado (eetrijp), 15 gram koriandersteeltjes, 1 stuks limoen, zeezout, 0.5 stuks Madame jeanette, 1 teen knoflook, 28 stuks witte peperkorrels, 0.5 theelepel komijnzaad, 1 theelepel kristalsuiker, 1 stuks limoen, 6 eetlepels olijfolie extra vergine, 0.5 stuks sinaasappel, zeezout, leeg, leeg, leeg, 20 gram zonnebloempitten, 3 stuks bosui, 10 stuks radijs (gemengd), 15 gram korianderblaadjes, 15 gram dragonblaadjes, 1 kilogram rode biet (gekookt), 1 stuks rookoven, 1 bakje cress shiso purple
2, Makreel met Piccalilly, Knolselderij en Yoghurt
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 100 gram wortels, 100 gram bloemkool (zie hoofdgerecht), 125 milliliter witte wijnazijn, 3 centimeter gemberwortel, 1 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel koenjit (kurkuma), 40 gram suiker, 1 eetlepel bloem, 100 gram komkommer (zie ingrediënten zoetzuur), 1 stuks sjalot, 1 blaadje gelatine, 1 stuks limoen, 200 gram suiker, 200 milliliter water, 5 gram agar agar, leeg, 200 gram azijn, 220 gram suiker, 1 stuks komkommer, 1 stuks chioggiabiet, 200 gram knolselderij, 50 gram aardappels, 500 milliliter groentefond (15 gram geconcentreerd)bouillon (1 blokje), 1 stuks Granny Smith Appel, 1 bosje waterkers, 50 gram crème fraîche, 50 gram yoghurt, 14 stuks makreelfilet met huid (60 gram)
3. Vegan pompoen en rode curry soep en atjar van taugé
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1.2 kilo pompoen, 1 stuks ui, 2 stengels citroengras, 40 gram gember (vers), 1 stuks rode chilipeper, 2 tenen knoflook, 2 eetlepel rode currypasta, 20 mililiter zonnebloemolie, 750 milliliter groentebouillon (22,5 gram geconcentreerd), 500 mililiter kokosmelk, 2 blaadjes kaffir limoen, 1 stuks limoen, 0.25 bos platte peterselie, 300 gram taugé, 30 gram azijn, 0.5 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 stuks rode peper, 2 stuks kemirinootjes, 0.5 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel koenjit, 1 eetlepel suiker, zout, 600 gram pompoen, 5 gram zout, 400 gram bloem, 7 gram gist (gedroogd), 2 eetlepel olijfolie, 50 gram pecorino, 1 eetlepel tijm (uit de tuin), 3 stuks bosui, 1 stuks rode peper, 0.25 bos platte peterselie, taugé
4. Bloemkoolsteak met Zeebaars met gepofte schubben en Risotto van bloemkool en Bloemkoolzalf.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 0.5 liter amandelmelk, 2.5 gram witte peper, 1 teen knoflook, 50 gram ui, 30 gram bloem, 3 stuks bloemkool, 400 gram bloemkoolroosjes (restant van de bloemkolen), 45 gram gezouten kappertjes, bloemkoolzalf, naar smaak zout en peper, 500 gram bloemkool (restant van de bloemkolen), 40 gram boter, zout en peper, leeg, leeg, 500 gram kerstomaatjes, olijfolie, peper en zout, 14 stuks zeebaarsfilet met SCHUBBEN ( à 100 gram) ), 500 milliliter koolzaadolie, peper en zout, 0.25 bos dille
5. Smaakpapillen
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 160 gram rietsuiker, 10 gram water, 20 gram Jack Daniel's, 45 gram glucosestroop, 120 gram honing, 25 gram eiwit, 170 gram hazelnoten, 56 gram pure chocolade, ouwel, 1 bus pancoating, 100 gram hazelnoten, 15 gram cacaopoeder, 75 gram oreo crumble, fleur de sel, leeg, leeg, 395 gram water, 250 gram volle melk, 55 gram suiker, 5 gram gelcrema frio, 100 gram suiker, 40 gram glucosepoeder, 155 gram Callebaut gold karamel chocolade, 250 gram kristalsuiker, water
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Ananas gegaard in kombucha karamel, Sorbet van wortel, kokos en yuzu, koffiegel en ananasfrieten
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram suiker, 100 gram water, 150 gram kombucha, 50 gram bruine rum, 5 gram limoenschil, 4 blaadjes limoenblad, 2 stuks ananas (goed rijp), 450 gram kokosmelk, 100 gram suiker, 125 gram glucose, 150 gram wortelsap, 40 gram yuzusap, 2.5 gram cortina, 200 gram cold brew koffie, ...., 75 gram witte perzikcoulis, 75 gram suiker, 6 gram agar agar, 200 gram cold brew koffie, 700 gram ananas, 50 milliliter geklaarde boter
Speciaal
Asperge loempia
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 kilogram asperges , 50 milliliter room, 100 gram Ardennerham (dikke plakken), 200 gram blanke roux, 2 takjes basilicum, witte peper, nootmuskaat, 14 stuks loempiavellen (12,5 x 12,5 cm) , eiwit (gepasteuriseerd)
Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar (amuse 1)
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram avocado(diepvries), 1 stuks citroen, 120 gram room, 150 gram garnalen (Hollands), 14 stuks garnaal (grote gekookte), zout en peper, tabasco