Ingrediënten:
1.2 kilo pompoen, 1 stuks ui, 2 stengels citroengras, 40 gram gember (vers), 1 stuks rode chilipeper, 2 tenen knoflook, 2 eetlepel rode currypasta, 20 mililiter zonnebloemolie, 750 milliliter groentebouillon (22,5 gram geconcentreerd), 500 mililiter kokosmelk, 2 blaadjes kaffir limoen, 1 stuks limoen, 0.25 bos platte peterselie, 300 gram taugé, 30 gram azijn, 0.5 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 stuks rode peper, 2 stuks kemirinootjes, 0.5 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel koenjit, 1 eetlepel suiker, zout, 600 gram pompoen, 5 gram zout, 400 gram bloem, 7 gram gist (gedroogd), 2 eetlepel olijfolie, 50 gram pecorino, 1 eetlepel tijm (uit de tuin), 3 stuks bosui, 1 stuks rode peper, 0.25 bos platte peterselie, taugé
|