Speciaal
1. Fromajardis
  • Categorie Amuse
  • Keuken type Amerikaans
  • Ingrediënten: 450 gram bloem, 1 theelepel nootmuskaat, 1 theelepel zout, 300 gram koude boter, 100 milliliter ijskoud water, 4 stuks eieren, 250 gram belegen kaas (geraspt), chilisaus, 5 takjes tijm, 20 sprieten bieslook, 4 blaadjes salie, 25 milliliter azijn, 1 stuks citroen, 100 gram palmsuiker, 25 milliliter gembersiroop, 2 eetlepels sojasaus, 3 tenen knoflook, 2 stuks rode peper, 1 eetlepel tapioca, 1 eetlepel water, 0.25 theelepel zeezout
Speciaal
2. Krab Bayou
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type Amerikaans
  • Ingrediënten: 750 gram krabvlees, 4 stuks ei, 1.5 theelepel Dyonmosterd, 105 gram boter, 0.5 theelepel cayennepeper, 4 eetlepels sherry, 3 eetlepels platte peterselie, 125 milliliter room, 60 gram lente-ui, 75 gram panko, zout en peper, 14 stuks coquilleschaaltjes., bieslook
Speciaal
3. Gumbo van zeebanket en worst
  • Categorie Soepen
  • Keuken type Amerikaans
  • Ingrediënten: 400 gram mosselen, 400 gram garnalen (gepeld), 500 gram kokkels, 30 gram boter, scheut olijfolie, 100 milliliter witte wijn, 1 bosje platte peterselie, 100 milliliter zonnebloemolie, 100 gram bloem, 1 stuks groene paprika, 1 stuks ui (groot), 2 stengels bleekselderij, 3 tenen knoflook, 75 gram pittige rookworst, 6 stuks lente-ui, cayennepeper, zout, 0.25 bos platte peterselie, 600 gram dop
Speciaal
4. Gevulde karbonades met een bacon-maple reductie en Maque Choux
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type Amerikaans
  • Ingrediënten: 14 stuks ribkarbonade, 100 gram boter, 6 stuks peren, 4 stuks ui, 3 eetlepels rozemarijn, 3 eetlepels olie, 6 eetlepels Creoolse kruiden., zout, 10 plakken bacon, 3 stuks peer, 3 tenen knoflook, 600 milliliter appelsap, 300 milliliter maple syrup, 100 gram gedroogde cranberry's, 75 gram boter, 1.5 stuks ui (groot), 1.5 stuks paprika (groen), 3 stuks tomaat (groot), 600 gram maiskorrels (diepvries), 175 milliliter melk, zout, peper en cayennepeper , 7 stuks aardappelen (middelgroot), 5 plakken bacon, 125 gram crème fraîche, 40 gram boter, 150 gram kaas (geraspt), 60 milliliter melk, peper en zout, olijfolie, 1 theelepel Creoolse kruiden
Speciaal
5. Mississippi mudpie
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type Amerikaans
  • Ingrediënten: 34 stuks Oreo koekjes, 5 eetlepels roomboter, 60 gram roomboter, 170 gram pure chocolade (70%), 60 milliliter sterke koffie, 2 eetlepels espressopoeder, 1 eetlepel vanille extract, 0.25 theelepel zout, 6 stuks ei, 200 gram suiker, 150 gram suiker, 55 gram cacaopoeder, 30 gram maizena, 0.25 theelepel zout, 4 stuks eidooier (groot), 600 milliliter melk (vol), 3 eetlepel roomboter, 2 theelepels vanille extract, 86 gram chocolade (70%), 480 milliliter slagroom, 2 eetlepels suiker
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Ananas gegaard in kombucha karamel, Sorbet van wortel, kokos en yuzu, koffiegel en ananasfrieten
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram suiker, 100 gram water, 150 gram kombucha, 50 gram bruine rum, 5 gram limoenschil, 4 blaadjes limoenblad, 2 stuks ananas (goed rijp), 450 gram kokosmelk, 100 gram suiker, 125 gram glucose, 150 gram wortelsap, 40 gram yuzusap, 2.5 gram cortina, 200 gram cold brew koffie, ...., 75 gram witte perzikcoulis, 75 gram suiker, 6 gram agar agar, 200 gram cold brew koffie, 700 gram ananas, 50 milliliter geklaarde boter
Speciaal
Asperge loempia
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 kilogram asperges , 50 milliliter room, 100 gram Ardennerham (dikke plakken), 200 gram blanke roux, 2 takjes basilicum, witte peper, nootmuskaat, 14 stuks loempiavellen (12,5 x 12,5 cm) , eiwit (gepasteuriseerd)
Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar (amuse 1)
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram avocado(diepvries), 1 stuks citroen, 120 gram room, 150 gram garnalen (Hollands), 14 stuks garnaal (grote gekookte), zout en peper, tabasco