Alle Menu's

Speciaal
1A Boterkaars in een pompoentje
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 14 stuks Pompoen mini oranje (mandarin, art.nr. 34371225), 9 teentjes knoflook, 700 gram boter op kamertemperatuur, 7 blaadjes salie, 7 eetlepels ahornsiroop, 2 theelepels chilivlokken, Zwarte peper en zeezout, 1 stuk keukentouw, 3 stuks saté stokjes, 400 gram tarwebloem, 300 gram volle yoghurt, 7 gram zout, 12 gram bakpoeder, Zonnebloemolie voor invetten
Speciaal
1B Sambalkoek-rivierkreeft-feta
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 100 gram boter, 125 gram bloem, 150 gram eiwit, 150 gram poedersuiker, 4 gram sambal oelek, 5 gram zout, 4 gram paprikapoeder, 200 gram rivierkreeft, 50 gram feta, 1 stuks citroen, mayonaise, 200 gram avocadoblokjes (diepvries), 1 stuks citroen, peper en zout, 1 bakje daikoncress
Speciaal
2. Oester, avocado, citrus, kreeft, cavasabayon, rode peper
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks oesters, 100 gram avocadoblokjes (diepvries), mayonaise, citroen, peper en zout, 50 milliliter olijfolie extra vergine, 1 eetlepel sushiazijn, 0.5 theelepel citroensap, 0.5 theelepel limoensap, 0.5 theelepel sinaasappelsap, peper en zout, 0.5 theelepel suiker, 2 theelepels citroenrasp, 2 theelepels limoenrasp, 0.5 stuks rammenas, 1 stuks sjalot, 14 stuks oesterblaadjes, 3 stuks kreeft (500 t0t 600 gram), 5 liter groentefond (150gr concentraat), 150 milliliter cava la gresca, 150 gram eidooier (gepasteuriseerd), 80 gram fijne kristalsuiker, 1 bakje shiso purple cress, rode peper korrels, kreeftenschalen, 2 eetlepels tomatenpuree (tube), 100 gram worteltjes, 1 stuks prei, 1 stuks ui, 0.5 bos dragon, 0.5 bos platte peterselie, 1 liter visbouillon (2 bouillonblokjes Knorr), 1 eetlepel armagnac, 300 milliliter room, boter, 0.35 stuks gelatineblaadje (=0,5 gram), 90 gram eidooier (gepasteuriseerd), 50 gram suiker, 100 millliter courtbouillon/cava (zie punt 23)
Speciaal
3. Wildbouillon uit Oranje van Boven - de keukens van de Koning
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 350 gram fazantdijenvlees, 350 gram parelhoen met vel, 0.2 stuks knolselderij, 1 stuks winterwortel, 0.5 stuks prei ( wit ervan), 2 stengels bleekselderij, 3 gram tijm, 1 takje rozemarijn, 1 blaadje laurier, 4 bolletjes witte peper, 1 stuks jeneverbessen, 1 stuks kruidnagel, 25 millliter cognac, 15 milliliter manzanilla sherry, 1750 milliliter water, 125 gram eiwit (gepasteuriseerd), zout, 150 gram Pied de mouton, 150 gram cantharellen, 0.5 bos kervel, 150 gram gele trompet cantharellen
Speciaal
4. Sous vide gegaarde hertenhaas, spruitjes bereiding 2x, zoet zure bundelzwam, creme van peterseliewortel en cashewnoten, hollandaise saus.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 300 gram witte beukenzwam (bundelzwam), 100 gram suiker, 50 milliliter sojasaus( light), 200 milliliter witte wijnazijn, 200 milliliter witte wijn, 300 milliliter water, 1400 gram hertenhaas (biefstuk), 30 ml zonnebloemolie, 4 gram tijm, 40 gram boter, zout en peper, 600 gram spruitjes, 50 gram boter, 200 ml kalfsfond (6 gram geconcentreerd), zout en peper, 500 gram krieltjes, 6 tenen knoflook, 25 gram lavendel, 80 ml olijfolie extra vergine, zout, 2 bol knoflook, 600 gram peterseliewortel, 180 gram cashewnoten, 6 gram zout, room, 50 gram boter, 100 ml groentebouillon (3 gram geconcentreerd), peper en zout, water, 100 gram spruiten (groot), 150 gram bloem, 30 gram maïzena, 0.5 theelepel bakpoeder, zout en peper, tempura meel
Speciaal
5. Soezenkerstboom
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 200 gram bloem, 200 gram boter, 200 milliliter water, 400 gram eieren, 200 gram melk, 16 gram vanillesuiker, 300 milliliter room, 40 gram eidooier (gepasteuriseerd), 30 gram suiker, 0.5 theelepel maizena, 22 gram poedersuiker, 110 gram amandelmeel, 30 gram zeer fijne suiker, 112 gram gepasteuriseerd eiwit (op kamertemperatuur), kleurstofvloeistof groen en rood, 50 gram witte chocolade, 50 gram bruine chocolade, glitter spray, goud parels, strooimix sterretjes (AH), 1 bakje blauwe bessen, gevriesdroogde frambozen, 200 gram witte chocolade, 100 milliliter slagroom
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Ajo colora almeriense
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 700 gram aardappels (vastkokend), 6 gedroogde paprika's, 7 stuks Roma-tomaten, 3 stuks ui, 4 teentjes knoflook, 900 gram kabeljauw (met vel), 3 theelepels komijnzaadjes, 15 stuks saffraandraadjes, zout, olijfolie, 10 stuks eieren, 200 gram gedroogde tomaten (in olie), 14 gram gist (gedroogd), 0.5 bosje tijm, 200 gram zwarte olijven (ontpit), 1000 gram bloem, 10 eetlepels olijfolie, zeezout
Speciaal
Amuse van kalfslende met Serranoham, salie en pecorino
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 300 gram kalfslende, 8 plakken Serranoham, 100 gram pecorino (aan een stuk), 75 gram rucola, 100 milliliter olijfolie, 20 stuks salieblaadjes (eigen tuin), 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie (extra vergine), 1 mespuntje Dijon mosterd, 0.5 bos platte peterselie, 100 milliliter olijfolie extra vergine, peper
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl