Alle Menu's

Speciaal
1. Asperges tagliatelle met morieljeroom
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks Hollandse groene asperges (dik), 20 gram gedroogde morieljes (zonder staart), 20 gram gedroogde morieljes staartjes, 20 gram boter, 3 stuks sjalot, 3 tenen knoflook, 150 ml madera, 50 milliliter slagroom, 1 scheutje citroensap, 1 eetlepel dragonblaadjes, 14 toefjes kervel
Speciaal
2. Gepocheerde heilbot met "champagne"  kaviaarsaus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 ml visfond (15 gram geconcentreerd), 500 ml cava brut (la gresca), 50 ml slagroom, 100 gram roomboter, 25 gram kaviaar, 850 gram heilbotfilet, 4 blokjes visbouillon (Knorr), zout, 3 stuks pastinaken, 75 gram roomboter, 300 millliter slagroom, 150 millilter water, peper en zout, 14 stuks witte asperges AA, 125 gram doperwten, 0.5 bosje bieslook, 25 gram kaviaar
Speciaal
3. Pomme pavé met steak tartaar en witte asperges
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 500 gram rode uienringen , 500 gram sushi rijstazijn, 3.2 gram agar-agar, 1000 gram bonk aardappelen, 100 gram boter, witte peper en zout, 10 stuks eieren, 50 gram mayonaise, scheutje deep smoke intens flavourss, zout, 20 gram poedersuiker, 30 gram roomboter, 66 gram tarwemeel type 00, 10 gram Parmezaanse kaas, 2 stuks siliconen mal, 100 milliliter eiwit, 14 stuks witte asperges AA, witte peper en zout, truffelmayonaise, 300 gram gerookte runderbiefstuk, 0.25 stuks frisée, Blaadjes sjabloon
Speciaal
4. Entrecote met rouleau van witte asperge, pommes fondant en gegrilde witte asperge
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 15 stuks witte asperges AA, 5 stuks winterwortel, 4 stuks prei (groot), witte peper en zout, 6 stuks grote bonken (Aldi), 200 milliliter demi-glace rundvlees, aardappelzetmeel (Jumbo), 1 stuks rode ui, 75 milliliter sushi-azijn, 25 gram zwart mosterdzaad, 150 gram roomboter, 0.5 stuks rode peper, 0.5 stuks groene peper, 0.25 bos dragon, 1 teen knoflook, 1 stuks citroen, zout, 400 milliliter kookvocht, 100 milliliter slagroom, 30 gram peper-dragonboter (eigen bereiding), 1 stuk entrecote (1500 gram), peper-dragonboter, 14 stuks witte asperge AA , peper-dragonboter, 1 bakje capucine blad Oost-Indisch
Speciaal
5. Strawberry dreams
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 500 milliliter melk, 250 milliliter room, 1 stuks vanillestokje, 100 gram gepasteuriseerde eidooiers, 190 gram suiker, 400 milliliter gecondenseerde melk, 100 milliliterl slagroom, 1 liter Griekse yoghurt, 100 milliliter slagroom, 75 gram kristalsuiker, 4 gram vanillepoeder, 1 blaadje gelatine, 1 kg aardbeien, 100 milliliter balsamicoazijn, 100 gram poedersuiker, 2 takjes verse munt, 1 stuks ei, 100 gram amandelen met vel, 125 gram bloem, 125 gram fijne kristalsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 theelepel bakpoeder, 200 gram gepasteuriseerde eidooier, zout
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Ajo colora almeriense
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 500 gram aardappels (vastkokend), 3 gedroogde paprika's, 2 stuks Roma-tomaten, 1 stuks ui, 3 teentjes knoflook, 250 gram kabeljauw (met vel), 1 theelepel komijn, 1 theelepel zoete paprika poeder, saffraan, zout, olijfolie, 14 stuks ei, 100 gram gedroogde tomaten (in olie), 7 gram gist (gedroogd), 0.5 bosje tijm, 100 gram zwarte olijven (ontpit), 500 gram bloem, 5 eetlepels olijfolie, zeezout
Speciaal
Amuse van kalfslende met Serranoham, salie en pecorino
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 300 gram kalfslende, 8 plakken Serranoham, 100 gram pecorino (aan een stuk), 75 gram rucola, 100 milliliter olijfolie, 20 stuks salieblaadjes (eigen tuin), 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie (extra vergine), 1 mespuntje Dijon mosterd, 0.5 bos platte peterselie, 100 milliliter olijfolie extra vergine, peper
Speciaal
Ananas gegaard in kombucha karamel, Sorbet van wortel, kokos en yuzu, koffiegel en ananasfrieten
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram suiker, 100 gram water, 150 gram kombucha, 50 gram bruine rum, 5 gram limoenschil, 4 blaadjes limoenblad, 2 stuks ananas (goed rijp), 450 gram kokosmelk, 100 gram suiker, 125 gram glucose, 150 gram wortelsap, 40 gram yuzusap, 2.5 gram cortina, 200 gram cold brew koffie, ...., 75 gram witte perzikcoulis, 75 gram suiker, 6 gram agar agar, 200 gram cold brew koffie, 700 gram ananas, 50 milliliter geklaarde boter
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl