Menu's

Speciaal
1. Mini pitabroodje met gegrilde mini courgette met warme yoghurt en saffraanboter
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 240 mililiter Lauw water, 2 theelepels Instant gist, 2 theelepels Fijne kristalsuiker, 300 gram Bloem, 50 gram Volkorenmeel, 1 theelepel Zout, 1 eetlepel olijfolie, 30 gram roomboter, 20 draadjes saffraan, 21 stuks mini courgette , 1 eetlepels maizena, 300 gram Griekse Yoghurt, 2 tenen knoflook, 1 theelepel gedroogde munt, 1 theelepel korianderpoeder, 2 eetlepels muntblaadjes, olijfolie, zout
Speciaal
4. Provençaalse Groententaart en Entrecote.
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 24 stuks Kerstomaatjes, 300 milliliter Azijn, 90 gram Suiker, 2 stuks Rode paprika, 2 stuks Courgettes, 2 stuks Aubergine, 3 stuks Uien, 3 theelepels Tijm, 6 eetlepels Olijfolie, Bladerdeeg, 300 gram Geraspte oude kaas, 3 handjes Rucola, 1 stuk Runderentrecote (ongeveer 1500 gram), 3 takjes Rozemarijn, 6 tenen Knoflook, Olijfolie, Zout, 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, 150 milliliter rode wijn, 300 milliliter runderfond (9 gram geconcentreerd), 300 milliliter room, 3 theelepels fijne mosterd (Dijon), 3 theelepels grove mosterd (Dijon), boter, zwarte peper en zout
Speciaal
Bernaisesaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 750 gram Roomboter, 12 Stuks Eierdooiers, 6 eetlepels Dragonazijn, 0.5 theelepel Cayennepeper
Speciaal
Lam, Asperges, Jonge boontjes en olijven
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1 kg Roseval-aardappels, 170 gram ganzenvet, 3 blaadjes laurier, 4 takjes tijm, 4 takjes rozemarijn, 2 teentjes knoflook, 56 stuks groene asperges (4 bundels), 3 blaadjes foelie, roomboter, zout, 400 milliliter lamsjus, 200 gram Taggia-olijven, 25 milliliter Taggia-olie uit de pot, 3 blaadjes verse salie, 500 gram tuinbonen (diepvries), 400 gram doperwten, 200 gram sugarsnaps, 1 tenen verse knoflook, 20 stuks hazelnoten (ongebrand), roomboter, 4 stuks lamsrack (= 2 paar), 12 takjes rozemarijn, 12 takjes tijm, 12 tenen verse knoflook, debic
Speciaal
Schelvis met pastinakencreme, rode bieten parels en dashi schuim
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 14 stuks schelvis met vel (70 gram), 0.5 liter zonnebloemolie, 6 stuks kardemompeulen, 750 gram pastinaak, 150 gram eiwit (gepasteuriseerd), 3 eetlepels yoghurt, 1 stuks citroen, peper en zout, 400 milliliter bietensap, 1 stuks steranijs, 5 gram agar agar, peper en zout, 500 milliliter zonnebloemolie (zie koelkast), leeg, 3 stuks koolrabi, 25 milliliter water, 225 milliliter dashi, 3 theelepels lecithine, 3 stuks portobello's, 60 milliliter olijfolie (extra vergine), 60 milliliter ponzu, peper en zout, 1 bakje Vene Cress, 100 gram hazelnoten (ongebrand)
Speciaal
Zacht gegaarde Makreel met Piccalilly, Knolselderij en Yoghurt
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 100 gram wortels, 100 gram bloemkool, 125 mililiter witte wijn azijn, 3 centimeter gemberwortel, 1 theelepel kerriepoeder, 1 theelepel kurkuma, 40 gram suiker, 1 eetlepel bloem, 100 gram komkommer, 1 stuks sjalot, 1 stuks limoen, 200 gram suiker, 200 milliliter water, 5 gram agar agar, 200 gram azijn, 220 gram suiker, 1 stuks komkommer, 2 stuks chioggiabiet, 200 gram knolselderij, 50 gram aardappels, 500 milliliter groentebouillon (1 blokje), 1 stuks Granny Smith Appel, 1 bosje waterkers, 50 gram crème fraiche, 50 gram yoghurt
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl