Menu's

Speciaal
2. Croustade van zeeduivel met wortel-saliesaus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks zeeduivelfilet (50 gram), witte peper en zout, 7 plakken Parmaham, salie (eigen tuin), 14 plakken bladerdeeg (450 gram, 10x 10cm), eigeel (gepasteuriseerd), paneermeel, 1 stuks deegrader, 2 stuks sjalot, 50 gram boter, 2 stuks winterwortel, 1 theelepel cayennepeper, 1 theelepel suiker, 100 milliliter Noilly Prat, 1000 millliter tomatenbouillon (20 gram poeder op 1 liter), 500 milliliter visbouillon (15 gram geconcentreerd), 1 stuks citroen, salie (eigen tuin), 1 kilogram spinazie, boter
Speciaal
4. Rouleau van kip
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 4 stuks kipfilet, 400 gram kipdijfilet blokjes, 60 gram pistachenootjes (geroosterd), 60 gram cranberry's, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 85 gram room, 20 plakjes bacon, 160 milliliter Noilly Prat, 400 milliliter witte wijn, 10 milliliter witte wijnazijn , 1 stuks laurierblad, 180 gram eidooier (gepasteuriseerd), 75 gram boter, 4 eetlepels Zaanse mosterd, witte peper en zout, 7 stuks meiraap, 1 bos radijs, 1 kilogram gele biet, boter, peper en zout
Speciaal
5. Braambes, witte chocolade, meringue, sponge
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 milliliter braambessencoulis (Boiron), 5 blaadjes gelatine, 225 gram room, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 62 gram suiker, 1 stuks limoen, 400 milliliter room, 200 gram witte chocolade, 60 gram heel ei (gepasteuriseerd), 25 gram eigeel (gepasteuriseerd), 0.5 eetlepel vanillesuiker, 75 gram witte chocolade callets, 30 gram eiwit (gepasteuriseerd), 60 gram suiker, 30 gram braambessencoulis (Boiron), 7.5 gram eiwitpoeder, 150 milliliter braambessencoulis, 1 blaadje gelatine, 82 gram heel ei (gepasteuriseerd), 30 gram eigeel (gepasteuriseerd), 52 gram bloemsuiker, 15 gram amandelpoeder, 30 gram bloem, 25 gram braambessencoulis (Boiron), 14 stuks koffiebeker, 300 gram witte chocolade, rode kleurstof
Speciaal
Aardappelcreme met gerookte kwarteleitjes en een kaasloempia
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 400 gram aardappelen (bonk), 1 st sjalot, 150 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter Noille Prat, 10 gram palmsuiker, 750 millilter gevogetefond (22,5 gram concentraat), 450 milliliter room, 0.5 stuks citroen, zout en peper, 125 gram zure room, 28 stuks kwartelei, rookmot, 300 gram Tomme de Savoie, 0.5 stuks Granny Smith, 10 st zwarte olijven, leeg, 1 stuks sjalot, zonnebloemolie, 14 vel brickdeeg, eiwit (gepasteuriseerd), 1 bakje affillacress
Speciaal
Appetizer met gerookte eendenborst
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks eendenfilet tam 180-220 gram, rookoven, 1 eetlepel kersenhout, 1 pakje enoki paddenstoelen, 2 pakjes wontondeeg vellen frituur, frituurolie, zout, komijnpoeder, 8 stuks ratte aardappelen, 1000 milliliter gevogelte fond (30 gram geconcentreerd), gerookte olijfolie, 200 gram zeekraal, 0.25 bos bieslook, 125 milliliter zure room, 2 eetlepels mayonaise, 0.5 stuks rode kool, wijnazijn merlot , koolzaadolie, zwarte peper en zout, 1 bakje vene cress
Speciaal
Asperge loempia
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 kilogram asperges , 50 milliliter room, 100 gram Ardennerham (dikke plakken), 200 gram blanke roux, 2 takjes basilicum, witte peper, nootmuskaat, 14 stuks loempiavellen (12,5 x 12,5 cm) , eiwit (gepasteuriseerd)
Speciaal
Avocadotaartje met coquilles en tomatendressing
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 21 stuks coquille, 500 gram avocadoblokjes, 1 rol bladerdeeg, 350 gram trostomaten, 1 teen knoflook, 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie extra vergine, zout en peper, 0.25 bos dille, 0.25 bos platte peterselie, 0.25 bos basilicum, 50 gram veldsla, 50 gram bladsla (gemengd), 2 stuks lente-ui, 0.25 bos koriander, 2 eetlepels olijfolie extra vergine, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 theelepel honing
Speciaal
Basilicumsorbet, geitenkaasmousse, asperges met gerookte zalm en broodkrokantje
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 250 gram volle yoghurt, 2 stuks citroen, 125 milliliter water, 125 gram glucose, 30 gram verse basilicum, 225 gram geitenkaas (Bettine), 40 milliliter gevogeltefond (1,2 gram geconcentreerd), 75 milliliter room, 1 blaadje gelatine (3 gram), 1 stuks ei, 0.5 eetlepel mosterd, 0.5 eetlepel chardonnay azijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 25 gram verse basilicum, scheutje peper en zout, 1500 gram witte asperges, 300 gram gerookte zalm, 2 stuks ei, 0.13 bos bieslook, peper en zout, nootmuskaat, basilicummayonaise, 100 gram kappertjes, 0.5 st ongebakken stokbrood (bevroren), olijfolie, peper en zout, 1 bakje vene cress
Speciaal
Chocoladesorbet met rode bessen coulis
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram couverture puur, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 110 gram suiker, 180 gram eiwit (gepasteuriseerd), 600 milliliter water, 75 gram suiker, 50 gram cacao, 225 gram couverture puur, 3 blaadjes gelatine, 60 gram suiker, 60 gram glucose, 2 eetlepels cacao, 1 eetlepel water, 200 milliliter rode bessencoulis, 0.25 bos munt, poedersuiker
Speciaal
Crémeux van witte chocolade, compote van rabarber en ijs van olijfolie
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 250 milliliter room, 250 milliliter volle melk, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 50 gram fijne suiker, 250 gram witte chocolade, 2.5 blaadje gelatine (4,15 g), 300 gram verse rabarber, 300 milliliter kokoswater, 90 milliliter rode port, 2 eetlepels fijne suiker, 200 gram eiwit (gepasteuriseerd), 200 gram fijne suiker, 200 gram poedersuiker, 2 theelepels maizena, 50 gram havervlokken, 50 gram noten/pitten (pijnboompitten, hazelnoten en pinda), 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel honing, 375 ml volle melk, 300 ml room, 125 gram fijne suiker, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 100 gram olijfolie Arbequina, 1 theelepel vanille essence, 1 theelepel vanille poeder, 350 gram aardbeien, 0.25 bos munt
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl