Menu's

Speciaal
Aardbeien en vanille
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 240 gram eierdooier, 240 gram suiker, 390 gram melk, 390 gram room, 1 stuks vanillestokje, 4.5 blaadje gelatine, 230 gram eierdooier, 170 gram suiker, 170 gram melk, 170 gram room, 6 blaadjes gelatine, 350 gram opgeklopte room, 350 gram aardbeienpuree, 1.5 stuks limoenen, 200 gram amandelpoeder, 40 gram bloem, 200 gram eiwit, 50 gram suiker, 2 theelepels vanillepoeder, 7 gram limoenblaadjes, 130 ml suikerwater (1:1), 450 milliliter aardbeienpuree, 250 gram aardbeien, 250 gram ananasaardbeien
Speciaal
Appel met gezouten karamel en vanille-ijs
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 375 milliliter melk, 125 milliliter room, 1 stuks vanillestokje, 105 gram gepasteuriseerde eidooiers, 100 gram suiker, 1 gram cortina, 25 gram glucosestroop, 250 gram suiker, 250 milliliter slagroom, 125 gram roomboter, 7 gram zout, 7 stuks jonagold appels, 75 gram roomboter, 50 gram suiker, 75 gram pistache noten, 75 gram walnoten, 75 gram hazelnoten, 0.13 bosje munt
Speciaal
Asperges tagliatelle met morieljeroom
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks Hollandse groene asperges (dik), 20 gram gedroogde morieljes (zonder staart), 20 gram gedroogde morieljes staartjes, 20 gram boter, 3 stuks sjalot, 3 tenen knoflook, 150 ml madera, 150 milliliter slagroom, 1 scheutje citroensap, 1 eetlepel dragonblaadjes, 14 toefjes kervel
Speciaal
Biefstuk met bosui en mosterdsaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 2 stuks sjalotten, 3 takjes tijm, 2 blaadjes laurier, 12 stuks kardemompeulen, 6 stuks champignons, 40 gram boter, 200 milliliter rode wijn, 600 milliter jus de veau, 3 theelepels blanke natuurazijn, 3 eetlepels fijne mosterd, 14 stuks runderkogelbiefstuk (100 gram p.p.), roomboter, 2 stuks winterwortel, 1 verpakking bleekselderij, 28 stuks bosui, 4 stuks chioggia biet, 1 eetlepel komijnpoeder, olijfolie, peper en zeezout
Speciaal
Bloemkoolmousse met gerookte forel, zoetzure groentjes en mosterdzaad
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool ( 500gram), 12 blaadjes gelatine, 600 milliliter slagroom, 120 gram gepasteuriseerd eiwit, 20 gram geel mosterdzaad, 400 milliliter sushiazijn, 2 stuks sjalotjes, 4 stuks bloemkoolroosjes, 1 bos radijs (divers), 7 stuks gerookte forelfilets (65 gram)
Speciaal
Cannelloni van gerookte heilbot met gepofte tomaatjes
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 gram rivierkreeftjes (gepeld en gekookt), 5 blaadjes gelatine, 0.13 bos dille, 0.13 bos bieslook, 1 stuks citroen, 50 gram crème fraîche, 125 gram room, 2 theelepel cajunkruiden, 600 gram gerookte heilbot, 28 stuks cherry tomaatjes, 0.13 bos kervel, 0.13 bos bieslook, 0.13 bos basilicum, 2 tenen knoflook, 1 stuks gepekelde citroen, 150 milliliter zonnebloemolie, witte peper en zout, 2 stuks passievruchten, 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel Dijon mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel witte wijnazijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 1 stuks rettich, 14 stuks witte en rode radijsjes, 1 stuks frisée, 0.13 bos kervel, 0.13 bos dille, 30 milliliter rijstazijn
Speciaal
Citroen taart met Italiaanse merengue
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram bloem, 25 gram suiker, 0.5 theelepel zout, 250 gram koude boter, 50 milliliter wodka, 50 milliliter ijskoud water, 3 stuks citroen, 200 gram suiker, 50 gram maizena, 60 gram boter, 6 stuks eidooiers, 0.25 theelepel zout, 250 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 6 eiwitten, leeg, 1 eetlepel citroensap
Speciaal
Citrus dessert
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type Italian
  • Ingrediënten: 250 ml water, 100 gram suiker, 30 gram druivensuiker, 150 ml citroensap, van 4 citroenen, 75 ml limoensap, van 3 limoenen, 4 blaadjes gelatine, 440 ml slagroom, 200 ml melk, 60 gram suiker, 1 stuks vanillestokje, 1 stuks pomelo, poedersuiker, 2 blaadjes gelatine, 130 gram Griekse yoghurt, 4 el suiker, 7 stuks perssinaasappels, 200 ml slagroom, 50 gram ongezouten boter, 80 gram suiker, 1 stuks citroen, 24 gram water, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 5 gram maïzena, 4 haverkoekjes
Speciaal
Crèmige bloemkoolsoep met gebakken coquille en cougères
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool (650-800 gram), 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 0.25 theelepel nootmuskaat (uit de molen), 250 milliliter volle melk, 500 milliliter groentefond (15 gram geconcentreerd), 150 milliliter room, olijfolie, zeezout en zwarte peper, 100 milliliter melk, 100 milliliter water, 100 gram boter, 100 gram patentbloem, 3 stuks eieren, zout, 75 gram gruyère, 14 stuks coquilles (koud), 100 gram boter, 125 gram kastanjechampignons, 15 stuks hazelnoten, 75 gram zeekraal, 1 bakje bernagie, debic
Speciaal
Eclair à la Maris Piper
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 stuks vanillestokje, 125 gram volle melk, 100 gram suiker, 75 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 100 milliliter water, 100 milliliter volle melk, 100 gram ongezouten roomboter, zout, 100 gram bloem, 4 stuks eieren, leeg, 55 gram roomboter, 65 gram bruine basterd suiker, 60 gram patentbloem, 1 snufje zout, 200 gram hazelnoten, 200 gram suiker, 50 ml water, 200 gram fondant, 1 kopje dubbele espresso, 10 gram instantkoffie, 35 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 gram suiker, 35 milliliter water, 5 gram extra suiker, 250 gram roomboter, 80 gram crème anglaise (eigen bereiding), 25 gram meringue (eigen bereiding), 85 gram praline (eigen bereiding), 50 gram amandelschaafsel, Grof zout
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl