Menu's

Speciaal
Ravioli met venkelsaus
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 pakjes wontonvellen, 0.25 st courgette, 0.5 st winterwortel, 2 st bosui, 0.5 st rode paprika, 2 st sjalot, 100 milliliter room, peper, zout en boter, 0.5 st venkel, venkelzaad, 1 st sjalot, 1 teen knoflook, 200 milliliter groentebouillon (6 gram geconcentreerd), 100 milliliter room, peper, zout en boter
Speciaal
Risolles van gevogelteragout en asperges
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 3 stuks ei, 150 gram bloem, 300 milliliter melk, boter, zout, eiwit, pankomeel, 30 gram boter, 1 stuks sjalot, 40 gram bloem, 400 milliliter kippenbouillon van 1 tablet, citroensap, scheutje, 2 eetlepels platte peterselie, peper en zout, 200 gram kippendijen, 50 milliliter slagroom, 10 takjes dragon, 900 milliliter gevogeltefond (27 gram van het concentraat), 100 gram creme fraiche, 100 milliliter room, 1 stuks sjalot, boter, peper en zout, 21 stuks witte asperges A, 0.25 bos krulpeterselie
Speciaal
Risotto balletjes met zwarte knoflook en knoflooksaus.
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 0.5 stuks sjalot, 2 tenen zwarte knoflook, 250 gram Arborio rijst, 50 milliliter witte wijn, 625 milliliter gevogeltebouillon (18 gram concentraat), 10 gram gelatine, 35 gram mascarpone, olijfolie, bloem, eiwit (gepasteuriseerd), paneermeel, zout en peper, 2 bol knoflook, 1 stuk rode ui, 250 milliliter kippenbouillon (0,5 tablet)n, 100 milliliter slagroom, ...., prikkers bamboe met oranje bol
Risotto met eend, groene groenten, een saus van crème de cassis en een krokantje van Parmezaanse kaas
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 6 stuks eendenborstfilets, peper en zout, 250 gram sugarsnaps, 200 gram diepvries doperwtjes, 1 stuks courgette, 200 gram puntasperges, 150 gram geraspte Parmezaanse kaas, 400 gram risottorijst (arborio), 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, olijfolie, 1 liter kippenbouillon (van 2 tabletten), 100 milliliter witte wijn, 60 gram geraspte Parmezaanse kaas, 1 eetlepel room, 1 stuks citroen, 300 milliliter runderfond (9 g concentraat op 300 milliliter water, 450 milliliter witte kookwijn, 75 milliliter crème de cassis, boter of allesbinder, zwarte peper
Speciaal
Rode mul met eigen jus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks rode mulfilet (70 gram), 14 stuks graten en koppen van de rode, 75 gram tomatenpuree, 150 gram cognac, 300 gram witte wijn, 150 gram Noilly Prat, 150 gram Pernod, 4 teentjes knoflook, 75 gram winterpeen, 75 gram prei, 75 gram knolselderij, 75 gram ui, 1 grote sinaasappel, 15 draadjes saffraan, 2 stuks steranijs, olijfolie, leeg, 250 gram venkel, 250 gram bleekselderij, 35 gram Taggiasche olijven (zonder pit), 75 gram platte peterselie, 15 gram pijnboompitten, 15 gram Parmezaanse kaas, 1 teentje knoflook, 150 gram olijfolie extra vergine, peper en zout, 15 gram platte peterselie, 225 gram melk, 2 stuks grote aardappels (vastkokend)
Speciaal
Roder dan rood
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 500 milliliter aardbeiencoulis, 250 gram kristal suiker, 1 stuks citroen, 200 milliliter water, 1 blaadje gelatine, rode voedingskleurstof, 100 gram boter (zacht), 100 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 gram poedersuiker, 100 gram bloem, 3 theelepels rode voedingskleurstof, 3 theelepels vanille-essence, 30 gram maanzaad, 600 gram tomaten (tasty-tom of joyn), 200 gram witte perzikencoulis, 2 stuks perssinaasappel, 7.5 gram muntblaadjes, 175 gram kristalsuiker, rode voedingskleurstof, kaneelpoeder, 800 gram aardbeien, 200 gram bosaardbeien, poedersuiker, goudspray
Speciaal
Roerei met ragout van gerookte paling met asperge en groene mosterdschuim
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 4 stuks eieren, 3 eetlepels room, 200 gram palingfilet(gerookt), 6 stuks witte asperge A (ongeveer 250 gram), 30 gram boter, 20 gram bloem, 250 milliter aspergevocht, 25 milliliter room, 0.5 bos bieslook, 3 eetlepels mayonaise, 3 theelepels groene mosterd, 200 milliliter room, 3 snee casinobrood, olijfolie, krulpeterselie
Speciaal
Rollade van rosbief met rode wijnsaus, gevulde uien en smashed potatoes
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram rosbief, 300 gram zongedroogde tomaten op olie, 150 gram Parmezaanse kaas, 1 bosje basilicum, 2 teentjes knoflook, zout, peper, rollade touw, olijfolie, vloeibare boter, 200 ml rode wijn, 1000 gram koolrabi, 125 gram ontbijtspek (blokjes), 2 stuks ui (middelgroot), 100 gram heel ei (gepasteuriseerd), 100 milliliter room, 175 gram geraspte kaas, boter, witte peper en zout, 1 kilo pommes culinair (kleine aardappels), 60 ml olijfolie, Rozemarijn uit de tuin, Tijm uit de tuin, zout, 60 gram Parmezaanse kaas, 200 ml rode wijn, 60 ml balsamicoazijn, 1 sjalotje, 1 el boter, 2 takjes rozemarijn (uit de tuin), 300 ml runderfond
Speciaal
Rolmops van tonijn met krab, oester met gepekelde citroen en gerookt melkschuim
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram tonijn, 240 gram krab, 4 eetlepels mayonaise, 0.5 stuks Granny Smit, 1 stuks sjalot, 0.5 stuks komkommer, 10 gram bieslook, witte peper en zout, 14 stuks Gillardeau oesters (nr. 4), 15 gram platte peterselie, leeg, 500 milliliter volle melk, 1 eetlepel rookmot, 25 milliliter Kikkoman sojasaus, 25 milliliter ketjap manis, 25 milliliter balsamicoazijn, 50 milliliter gembernat, 75 milliliter olijfolie extra vergine, 1 stuks citroen, 15 gram oestersaus, 1 bakje oesterblaadjes, 1 verpakking wakame
Speciaal
Rookworst op 3 manieren
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks lente-ui, 4 stuks Kesbeke augurken zoetzuur, 2 stuks ananasschijf (uit blik, 5 mm), 75 gram gerookte makreel, 4 eetlepels olijfolie extra vergine, 1 stuks citroen, 2 theelepels Franse mosterd, 0.25 bos dille, witte peper en zout, 75 gram zuurkool, 33 centiliter Hertog Jan bier, 1 stuks jonagold, 0.5 stuks citroen, ganzenvet, 150 gram wortel, 150 gram prei, 125 gram bloedworst, 70 gram oude kaas (stukje), 60 gram rookworst, 100 gram taugé, 2 theelepels 5-kruidenmix, zwarte peper en zout, 28 stuks loempiavellen (15 x 15 cm), eiwit, 2 stuks rookworst, 50 gram Livar paté, 2 eetlepels bosvruchten confiture, Go-Tan sweet Chilisaus
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl