Menu's

Speciaal
Tonijn op linten van komkommer
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 2 stuks komkommer, 900 gram tonijnfilet, 3 stuks limoen, 60 milliliter tamarinde water, 1 eetlepel gemberpoeder, 1 stuks groene chilipeper, 1 eetlepel kaffir limoenbladpoeder, 1 eetlepel serehpoeder, 1 eetlepel vissaus, 1 eetlepel Javaanse suiker, 3 eetlepels sesamolie, 50 gram ongebrande pinda's, 0.25 bosje koriander, 0.25 bosje munt
Speciaal
Tonijntartaar met soja en sesam, aardappelsalade, pikante salade en kwartelei
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 0.5 st komkommer, 0.25 st rettich, 3 st tomaten, 0.5 st rode paprika, 2 eetlepels sushi azijn, 1 theelepel sambal, 600 gram aardappelen, 40 gram augurk, 1 eetlepel zilveruitjes, 150 gram doperwten (diepvries), 3 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel bieslook, 2 eetlepels sushi azijn, 14 st kwartelei, 5 eetlepels koolzaadolie, 3 eetlepels Kikkoman soyasaus met citrus, 1 eetlepel citroensap, 2 eetlepels sushi azijn, 2 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel hoisinsaus, 600 gram tonijn, 4 eetlepels koolzaadolie, 1 eetlepel Japanse soyasaus, sesamzaadjes (geroosterd), 45 gram eigeel, gepasteuriseerd, 1 theelepel mosterd, 1 eetlepel witte azijn, 150 milliliter zonnebloemolie, sushi azijn, sesamzaadjes (geroosterd)
Speciaal
Tortellini met zalmforel, rouleaux en auberginekaviaar
  • Categorie Tussengerechten
  • Keuken type Mediteranean
  • Ingrediënten: 4 st aubergine (circa 350 gram), 2 tenen knoflook, 2 takjes tijm, 1 stuks sjalot, 1 theelepel mascarpone, gerookt paprikapoeder, zout en peper, 150 gram bloem 00, 150 gram semolina, 3 stuks ei, 0.5 eetlepel olijfolie, 30 gram hazelnoten (gebrand), 30 gram basilicum, 50 gram pecorino, 30 gram rucola, 1 st citroen, 200 gram ricotta , 4 eetlepels olijfolie extra vergine, 100 gram lardo, 7 stuks piquillopaprika's (pot), 1 stuks sjalot, 840 gram zalmforelfilets met vel, zout en zwarte peper, zonnebloemolie, 500 gram visfond (15 gram geconcentreerd), 2 eetlepels zwarte knoflookpuree, 1 stuks sjalot, 1 theelepel gerookt paprikapoederroomboter, 60 gram koude roomboter, zout en peper, maizena (eventueel), 25 gram hazelnoten (gebrand)
Speciaal
Trio van Schorseneren
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 1 kilo schorseneren, 30 gram boter, 2 takjes tijm, 10 gram zout, 3 tenen knoflook, 1 stuks citroen, 14 stuks schorseneer (gelijke grootte), 100 milliliter Arbequina olijfolie, 25 gram amandelen, 25 gram hazelnoten, 5 gram komijn, 25 gram walnoten, 100 gram panko, eiwit, bloem, zout, 1 stuks citroen, Kerry poeder, 1.2 kilogram schorseneren (dikke), 1 stuks citroen, 500 milliliter sinaasappelsap, 2 stuks steranijs, 1 stuks rode peper, 1 stengel citroengras, 10 gram gember, 200 milliliter sushiazijn
Speciaal
Twee bereidingen van makreel met venkel en mierikswortelcrème
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 75 gram suiker, 75 milliliter water, 75 milliliter witte wijnazijn, 0.5 rode peper, 5 stuks zwarte peperkorrels, 8 stuks mini courgette, 45 milliliter yoghurt, 45 gram eiwit (gepasteuriseerd), 30 milliliter sushi azijn, 150 milliliter zonnebloemolie, 2 theelepels geraspte mierikswortel, 1 stuks venkel, 1000 gram makreelfilet, rookmot, afsnijdsels van de makreelfilets, 1 stuks sjalot, 2 eetlepels kappertjes, 0.5 stuks limoen, olijfolie, 1 krop frisee sla, olijfolie, azijn, mosterd, 1 stuks Jona Gold appel, 0.5 stuks limoen, olijfolie, 1 stuks Ciabatta, olijfolie, 4 stuks grote sjalotten (b.v. banaansjalotten), 100 gram tempurameel, 150 milliliter wodka, panko, 1 bakje borage cress
Speciaal
Twee kleuren ravioli met Hollandse garnalen.en botersaus van garnalendop
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 200 gram bloem (00), 2 stuks ei, 0.5 eetlepel olijfolie, 200 gram bloem (00), 2 stuks ei, 0.5 eetlepel olijfolie, 4 gram chlorofyl, 0.5 bos peterselie, groene kleurstof, 200 gram Hollandse garnalen, 2 druppels laurierolie, 80 gram eiwit (gepasteuriseerd), 2 gram xantaangom, 40 gram visfumet, 300 gram Hollandse garnalen, 5 gram bieslook, 70 gram sjalot, zout, peper, bloem (00), 500 gram garnalendop, 0.5 stuks ui, 0.25 stuks venkel, 0.5 stuks prei, 1 teen knoflook, 10 milliliter zonnebloemolie, 50 milliliter balsamico azijn, 0.5 stuks winterwortel, 2 takjes tijm, 0.25 bos platte peterselie, 0.25 bos dragon, 2 stuks peperkorrel, 2 gram korianderzaad, 1 liter water, koude boter, 1 eetlepel tomatenpuree
Speciaal
Vanille- citroenroomkaastaart met gemarineerde aardbeien.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 20 stuks volkoren biscuitjes, 100 gram boter, 500 gram roomkaas, 120 gram fijne suiker, 1 el bloem, 2 stuk citroen, 180 gram heel ei (gepasteuriseerd), 170 milliliter zure room, 3 tl vanille-essence, 450 gram aardbeien, 2 el cointreau, 1 stuk sinaasappel, 1 el munt, 2 tl honing, room
Speciaal
Vegan pompoen en rode curry soep en atjar van taugé
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1.2 kilo pompoen, 1 stuks uien, 2 stengels citroengras, 40 gram gember, 1 stuks rode chilipepers, 2 teen knoflook, 2 eetlepel rode currypasta, 20 mililiter zonnebloemolie, 750 milliliter groentebouillon, 500 mililiter kokosmelk, 2 blaadjes kaffir limoen, 1 stuks limoenen, koriander, 250 gram taugé, 30 gram azijn, 0.5 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 stuks rode lombok, 2 stuks kemirinootjes, 0.5 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel koenjit, 1 eetlepel suiker, zout, 600 gram pompoen, 5 gram zout, 400 gram bloem, 7 gram gist(gedroogd), 2 eetlepel olijfolie, 50 gram pecorino, 1 eetlepel tijm
Speciaal
Walnotenmuffin, Frangelico-tiramisu en koffiefudge
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 100 gram boter, 100 gram lichtbruine basterdsuiker, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 2 stuks ei, 2 theelepels instantkoffie, 25 gram gepelde walnoten (gehakt), 14 stuks gepelde walnoten (garnering), 250 gram mascarpone, 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker, silicone muffinvorm, 250 milliliter Frangelico (Italiaanse hazelnotenlikeur), 250 milliliter espressokoffie, 60 milliliter Frangelico, 500 gram mascarpone, 30 stuks lange vingers, 50 gram gebrande hazelnoten, 60 gram eidooier (gepasteuriseerd), 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 70 gram fijne tafelsuiker, 10 gram cacaopoeder, 200 gram pure chocolade, 20 milliliter espressokoffie, 125 gram mascarpone, 2 eetlepels grappa, 14 stuks chocolade koffieboontjes, vierkant plastic bakje (15x15cm)
Speciaal
Warm gerookte kabeljauw, geitenmelk labneh en rauwkost met sinaasappeldressing
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 milliliter geitenmelk yoghurt, 1 stuks sinaasappel, 1 stuks citroen, 900 gram kabeljauwfilet, 100 gram grof zeezout, 20 gram bruine suiker, 1 eetlepel rookmot, 200 gram worteltjes, 1 stuks venkel, 2 stuks gele biet, 2 stuks rode biet, 2 st chiogga biet, 0.25 bos platte peterselie, 2 stuks handsinaasappels, 1 stuks perssinaasappel, 3 stuks kardemompeulen, 2 stuks steranijs, 1 theelepel vanilleextract, 10 milliliter water, 30 milliliter olijfolie
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl