Menu's

Speciaal
Wildbouillon uit Oranje van Boven - de keukens van de Koning
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 350 g fazant, 350 g parelhoen met vel, 0.2 stuks knolselderij, 1 stuks winterwortel, 0.5 stuks prei ( wit ervan), 2 stengels bleekselderij, 3 gram tijm, 1 takje rozemarijn, 1 blaadje laurier, 4 bolletjes witte peper, 1 stuks jeneverbessen, 1 stuks kruidnagel, 25 ml cognac, 15 ml manzanilla sherry, 2 liter water, 20 gram roomboter voor aanbraden, 150 gram Pied de mouton, 150 gram cantharellen, 0.5 bos kervel, 150 gram gele cantharellen
Speciaal
Wilde honing en lavendel Crema Catalane
  • Categorie
  • Ingrediënten:
Speciaal
Wilde honing en lavendel Crema Catalane
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 500 milliliter room, 1 stuks vanillestokje, 2 stengels lavendel, 20 gram suiker, 40 gram wilde honing, 120 gram eidooier(gepasteuriseerd, 325 gram suiker, 125 gram glucose, 50 gram honing, 20 gram natriumbicarbonaat, lavendelbloemetjes, honing
Speciaal
Wildzwijnfilet met rode wijn-sjalottensaus, pastinaakpuree, pompoen en zwarte boontjes
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram wildzwijnfilet, debic, zwarte peper en zout, 3 stuks sjalotten, 2 tenen knoflook, 600 milliliter rode kookwijn, 300 milliliter wildfond (9 gram geconcentreerd), 1.5 eetlepel balsamico-zijn, 1 stuks laurierblad, 3 takjes tijm, peper en zout, 500 gram pastinaak, 200 gram aardappelen (kruimig), room, boter, peper en zout, 1 stuks flespompoen, 200 gram zwarte boontjes (uit blik), 200 gram snijbonen
Speciaal
Wildzwijnfilet met rodewijnsaus, hachee en gratin met spitskool en kweeperenmousse
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1 kg wildzwijngoulash, olijfolie, peper en zout, 1 st ui, 1 teen knoflook, 2 takjes tijm, 300 ml rode port, 500 ml wildfond (15 g concentraat), 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood, 1 eetlepel Dyonmosterd, 750 g vastkokende aardappelen, 150 g boter, 1 theelepel salsa tartufata, truffelolie, peper en zoutbanaansjalot, 1 st spitskool, 1 teen knoflook, 1 st banaansjalot, olijfolie, kummel en zout, paneermeel, boter, olijfolie, 1 st banaansjalot, 100 g knolselderij, 1 teen knoflook, 1 st rijpe peer, 50 g rookspek (blokjes), 0.5 eetlepel tomatenpuree, 250 ml rode wijn, 150 ml rode port, 2 takjes tijm, 500 ml wildfond (15 g concentraat), allesbinder , perenstroop, 2 st kweepeer, 30 ml witte port, 40 g suiker, 1400 g wildzwijnfilet, debic, zout en peper, 150 g linzen de Puy, 1 st sjalot, 1 teen knoflook, 50 g rookspek (blokjes), 100 g pied de moutons, boter, peper en zout, 0.25 bos bladpeterselie
Speciaal
Wildzwijnshaas met spruitjes, kaantjes, sjalottenmarmelade en een jus van Banjuls
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1 kilogram aardappelen (kruimig), 1 stuks ei, 50 millliter volle melk, 50 milliliter room, 30 gram boter (kamertemperatuur), nootmuskaat, 400 gram spruiten, olijfolie, zout en peper, 10 st banaansjalot, boter, 200 ml wildfond (6 gram conc. op 200 ml water), 2 takjes tijm, 1 st citroen, 1 blaadje laurier, peper, leeg, 1400 gram wildzwijnfilet, debic, 500 milliliter Banjuls, 750 milliliter wildfond (15 (!) gram op 750 ml water)l, boter, peper, allesbinder (optioneel), 200 gram spekblokjes
Speciaal
Witlof met ham en kaas.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 28 Stuks Witlof, 28 Plakken Kaas, 28 Plakken Achterham
Speciaal
Witlofsoep met gekaramelliseerde appel, zuurdesemtoast met foie gras
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 500 gram witlof, 1 stuks ui, 1.5 liter kippenfond (45 gram geconcentreerd), boter, witte peper en zout, 3 stronken rode witlof, 100 gram spekreepjes (gerookt), 1 stuks Granny Smith, 2 eetlepels fijne suiker, 0.25 bos bieslook, boter, olijfolie, witte peper en zout, 0.25 stuk zuurdesembrood (ongesneden), bevroren, appelstroop (kartonnen verpakking), 75 gram ficelle eendenlever (foie gras), olijfolie, 0.13 bos platte peterselie
Speciaal
Wortel steak tartare
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 4 grote winterwortels, 3 eetlepels mosterd, 3 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels mayonaise, 1.5 eetlepel Worcestersaus, 1 grote r0de ui, 4 stuks augurken, peper en zout, 14 stuks kwarteleitjes, natuurazijn, 60 gram gepasteuriseerd eiwit, bloem, panko, Maldonzout, 30 gram gepasteuriseerd eiwit, 30 gram Parmezaanse kaas, 35 gram bloem, 20 gram water, 25 gram boter (kamertemperatuur), 5 gram uienpoeder, 5 gram knoflookpoeder, zout, 1 bakje Affila Cress
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl