Ingrediënten:
1 kg wildzwijngoulash, olijfolie, peper en zout, 1 st ui, 1 teen knoflook, 2 takjes tijm, 300 ml rode port, 500 ml wildfond (15 g concentraat), 25 g gedroogd eekhoorntjesbrood, 1 eetlepel Dyonmosterd, 750 g vastkokende aardappelen, 150 g boter, 1 theelepel salsa tartufata, truffelolie, peper en zoutbanaansjalot, 1 st spitskool, 1 teen knoflook, 1 st banaansjalot, olijfolie, kummel en zout, paneermeel, boter, olijfolie, 1 st banaansjalot, 100 g knolselderij, 1 teen knoflook, 1 st rijpe peer, 50 g rookspek (blokjes), 0.5 eetlepel tomatenpuree, 250 ml rode wijn, 150 ml rode port, 2 takjes tijm, 500 ml wildfond (15 g concentraat), allesbinder , perenstroop, 2 st kweepeer, 30 ml witte port, 40 g suiker, 1400 g wildzwijnfilet, debic, zout en peper, 150 g linzen de Puy, 1 st sjalot, 1 teen knoflook, 50 g rookspek (blokjes), 100 g pied de moutons, boter, peper en zout, 0.25 bos bladpeterselie
|