Menu's

Speciaal
Citrus dessert
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type Italian
  • Ingrediënten: 250 ml water, 100 gram suiker, 30 gram druivensuiker, 150 ml citroensap, van 4 citroenen, 75 ml limoensap, van 3 limoenen, 4 blaadjes gelatine, 440 ml slagroom, 200 ml melk, 60 gram suiker, 1 stuks vanillestokje, 1 stuks pomelo, poedersuiker, 2 blaadjes gelatine, 130 gram Griekse yoghurt, 4 el suiker, 7 stuks perssinaasappels, 200 ml slagroom, 50 gram ongezouten boter, 80 gram suiker, 1 stuks citroen, 24 gram water, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 5 gram maïzena, 4 haverkoekjes
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 300 gram doperwten (diepvries), 2 stuks rijpe avocado, 7 plakjes pancetta, 2 teentjes knoflook, 1 stuks groente bouillonblokje, boter, 14 stuks coquille, 1 bakje affilla cress
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 350 gram doperwten, 230 gram avocado (diepvries), 7 plakjes pancetta, 2 tenen knoflook, 1 blokje groentebouillon (Knorr), klontje boter, 14 stuks coquille, tuinkers
Speciaal
Créme Brulee van steranijs en shake van rum en dragon
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 milliliter melk, 700 milliliter room, 260 gram eidooier gepasteuriseerd, 160 gram suiker, 5 stuks steranijs, 1 stuks sinaasappel (alleen de schil), 200 milliliter melk, 300 mililiter room, 180 gram eidooier gepasteuriseerd, 150 gram suiker, 60 milliliter bruine rum, 150 gram suiker, 150 milliliter water, 0.5 bos dragon, 3 plakken bladerdeeg, 100 gram suiker, 3 stuks eidooier (vers), 50 milliliter dragonsiroop (zie boven), rietsuiker
Speciaal
Crémeux van witte chocolade, compote van rabarber en ijs van olijfolie
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 250 milliliter room, 250 milliliter volle melk, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 50 gram fijne suiker, 250 gram witte chocolade, 2.5 blaadje gelatine (4,15 g), 300 gram verse rabarber, 300 milliliter kokoswater, 90 milliliter rode port, 2 eetlepels fijne suiker, 200 gram eiwit (gepasteuriseerd), 200 gram fijne suiker, 200 gram poedersuiker, 2 theelepels maizena, 50 gram havervlokken, 50 gram noten/pitten (pijnboompitten, hazelnoten en pinda), 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel honing, 375 ml volle melk, 300 ml room, 125 gram fijne suiker, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 100 gram olijfolie Arbequina, 1 theelepel vanille essence, 1 theelepel vanille poeder, 350 gram aardbeien, 0.25 bos munt
Speciaal
Crèmige bloemkoolsoep met gebakken coquille en cougères
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool (650-800 gram), 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 0.25 theelepel nootmuskaat (uit de molen), 250 milliliter volle melk, 500 milliliter groentefond (15 gram geconcentreerd), 150 milliliter room, olijfolie, zeezout en zwarte peper, 100 milliliter melk, 100 milliliter water, 100 gram boter, 100 gram patentbloem, 3 stuks eieren, zout, 75 gram gruyère, 14 stuks coquilles (koud), 100 gram boter, 125 gram kastanjechampignons, 15 stuks hazelnoten, 75 gram zeekraal, 1 bakje bernagie, debic
Speciaal
Croque monsigneur van kreeft met een uienmarmalade
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 plak tramezzini, 200 gram gamba, 200 gram rivierkreeftjes( gepeld), Parmezaanse kaas, 75 mililiter room, 200 gram boter, 2 eetlepel vieux, 1 eetlepel tomatenpuree, schalen van de gamba's, 1 kilogram rode uien, 1 teen knoflook, 1 stuks limoen, 100 gram bruine basterd, 150 mililiter rode port , 1 eetlepel gemberpoeder, 50 gram rozijnen, boter
Speciaal
Curry mosseltjes en Thais kip-pindaballetje
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 28 stuks mosselen, 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 stenglel bleekselderij, 1 eetlepel witte peperbolletjes, 1 takje tijm, 550 milliliter cider, 1 stuks sjalot, 1 stuks Granny smith, 1 theelepel currypoeder, 50 milliliter kokosmelk, 1 stuks tomaat, 0.25 bos koriander , 1 stuks limoen, peper en zout, aluminium folie, 3 theelepel palmsuiker, 1 eetlepel vissaus, 350 gram kipgehakt, 120 gram geroosterde pinda’s (ongezouten), 40 gram broodkruim, 1 eetlepel thaise rode currypasta, 1 eetlepel limoensap, 3 stuks verse djeroek peroet blaadjes (diepvries), 2 eetlepel zoete chilisaus, 1 dl zoete chilisaus, 14 stuks cocktailprikkers, 1 stuks bananenblad voor de garnering
Speciaal
Dashi
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 80 gram Kombu, 112 gram Katsuobushi, 4 liter water
Speciaal
Drie bereidingen van peer met opgeblazen boerenjongens, crème van ricotta cheesecake en karamel van speculaas
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 440 gram perencoulis, 400 milliliter water, 250 milliliter room, 6 blaadjes gelatine, 20 gram suiker, 4 stuks conferencepeer, 500 milliliter witte kookwijn, 250 gram suiker, 1 theelepel vanillepoeder, 4 stuks steranijs, 1 stuks kaneelstokje, 10 gram poire williams, 125 gram eiwit (gepasteuriseerd), 85 gram eidooier (gepasteuriseerd), 75 gram suiker, 25 gram bloem, groene kleurstof, 100 gram brandewijn, 60 gram water, 15 gram suiker, 1 theelepel vanillepoeder, 1 stuks steranijs, 50 gram rozijnen, 130 gram witte chocolade, 250 gram ricotta, 90 gram gecondenseerde melk, 0.5 stuks citroen, sap en zestes, 0.5 stuks sinaasappel, sap en zestes, 2 stuks ei, 150 gram fondant, 75 gram isomaltsuiker, 75 gram glucose, 10 gram speculaaskruiden
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl