Menu's

Speciaal
Cannelloni van gerookte heilbot met gepofte tomaatjes
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 gram rivierkreeftjes (gepeld en gekookt), 5 blaadjes gelatine, 0.13 bos dille, 0.13 bos bieslook, 1 stuks citroen, 50 gram crème fraîche, 125 gram room, 2 theelepel cajunkruiden, 600 gram gerookte heilbot, 28 stuks cherry tomaatjes, 0.13 bos kervel, 0.13 bos bieslook, 0.13 bos basilicum, 2 tenen knoflook, 1 stuks gepekelde citroen, 150 milliliter zonnebloemolie, witte peper en zout, 2 stuks passievruchten, 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel Dijon mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel witte wijnazijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 1 stuks rettich, 14 stuks witte en rode radijsjes, 1 stuks frisée, 0.13 bos kervel, 0.13 bos dille, 30 milliliter rijstazijn
Speciaal
Cannelloni van komkommer met forelmousse
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks komkommer (=½ liter sap), 6 gram agar agar (12 gram per liter vocht), zout, 300 gram gerookte forel, 4 eetlepels mayonaise (zie basisrecept en pernod mayonaise), 4 eetlepels room, 1 stuks sjalot, peper en zout, 1 stuks limoen, 1 eetlepel suiker, 1 theelepel mosterd, 100 milliliter arachideolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 100 milliliter mayonaise (zie basisrecept en mayonaise van de forelmousse), 1 scheutje pernod, 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel water, 50 gram gemengde sla, 1 stuks Granny Smith
Speciaal
Carpaccio van gerookte lamsfilet, knoflooktapenade en gedroogde tomaten
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 eetlepel zeezoutkorrels, 1 theelepel rietsuiker, 4 stuks jeneverbes, 2 takjes rozemarijn, 4 takjes tijm, 2 stuks kruidnagels, 4 takjes salie, 600 gram lamsfilet, rookoven, rookmot, 2 bollen knoflook, 10 stuks groene olijven, 1 eetlepel cashewnoten, 2 takjes basilicum, 1 eetlepel olijfolie, 1 stuks ciabatta, 42 stuks cherry tomaten, maldonzout, olijfolie, 3 takjes rozemarijn, zwarte peper, 50 gram rucola, 100 gram Parrano snippers
Speciaal
Chawanmushi
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 2 stuks gerookte makreel (met vel en kop), 5 stuks eieren, 750 milliliter dashi van makreel, 1 stuks brander, 1 stuk komkommer (7cm), grove mosterd, rijstazijn (sushi seasoning), 0.5 bosje radijsjes, 100 milliliter natuurazijn, 100 gram suiker, 100 milliliter water, 1 stukje rettich (10 cm), zout, 20 sprietjes bieslook, 1 bakje beukenzwam bruin, dashi
Speciaal
Chocoladesorbet met rode bessen coulis
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram couverture puur, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 110 gram suiker, 180 gram eiwit (gepasteuriseerd), 600 milliliter water, 75 gram suiker, 50 gram cacao, 225 gram couverture puur, 3 blaadjes gelatine, 60 gram suiker, 60 gram glucose, 2 eetlepels cacao, 1 eetlepel water, 200 milliliter rode bessencoulis, 0.25 bos munt, poedersuiker
Speciaal
Citroen taart met Italiaanse merengue
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram bloem, 25 gram suiker, 0.5 theelepel zout, 250 gram koude boter, 50 milliliter wodka, 50 milliliter ijskoud water, 3 stuks citroen, 200 gram suiker, 50 gram maizena, 60 gram boter, 6 stuks eidooiers, 0.25 theelepel zout, 250 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 6 eiwitten, leeg, 1 eetlepel citroensap
Speciaal
Citrus dessert
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type Italian
  • Ingrediënten: 250 ml water, 100 gram suiker, 30 gram druivensuiker, 150 ml citroensap, van 4 citroenen, 75 ml limoensap, van 3 limoenen, 4 blaadjes gelatine, 440 ml slagroom, 200 ml melk, 60 gram suiker, 1 stuks vanillestokje, 1 stuks pomelo, poedersuiker, 2 blaadjes gelatine, 130 gram Griekse yoghurt, 4 el suiker, 7 stuks perssinaasappels, 200 ml slagroom, 50 gram ongezouten boter, 80 gram suiker, 1 stuks citroen, 24 gram water, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 5 gram maïzena, 4 haverkoekjes
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 300 gram doperwten (diepvries), 2 stuks rijpe avocado, 7 plakjes pancetta, 2 teentjes knoflook, 1 stuks groente bouillonblokje, boter, 14 stuks coquille, 1 bakje affilla cress
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 350 gram doperwten, 230 gram avocado (diepvries), 7 plakjes pancetta, 2 tenen knoflook, 1 blokje groentebouillon (Knorr), klontje boter, 14 stuks coquille, tuinkers
Speciaal
Coupe ”Hubert du Paperasserie” - IJs bokaal ”Hubert du Paperasserie”
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 750 milliliter volle melk, 105 gram poedersuiker, 60 gram bittere chocoladepoeder, 105 gram automatensuiker, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 125 milliliter volle melk, 125 mililiter room, 50 gram suiker, 1 stuk vanillestokjes, 60 gram eierdooier(gepasteuriseerd), 550 milliliter mineraalwater, 150 gram suiker, 750 gram rijpe bananen, 1 stuk citroen, 20 milliliter mineraalwater, 1 el witte rum, 14 stuks chocolade (palm)blaadjes, 2 stuks rijpe banaan
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl