Menu's

Speciaal
Cannelloni van eendenlever en spekkoek en mangochutney
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: spekkoek(groen wit in koeling laten liggen), 100 gram rilette de canard, 400 gram eendelever, 20 milliliter rode port, peper en zout, 1 stuk mango, eetrijp, gember (2cm), 0.5 stuk rode peper, 40 gram suiker, 1 dl witte wijn, 1.5 blad gelatine ( klein formaat)
Speciaal
Cannelloni van gerookte heilbot met gepofte tomaatjes
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 gram rivierkreeftjes (gepeld en gekookt), 5 blaadjes gelatine, 0.13 bos dille, 0.13 bos bieslook, 1 stuks citroen, 50 gram crème fraîche, 125 gram room, 2 theelepel cajunkruiden, 600 gram gerookte heilbot, 28 stuks cherry tomaatjes, 0.13 bos kervel, 0.13 bos bieslook, 0.13 bos basilicum, 2 tenen knoflook, 1 stuks gepekelde citroen, 150 milliliter zonnebloemolie, witte peper en zout, 2 stuks passievruchten, 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel Dijon mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel witte wijnazijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 1 stuks rettich, 14 stuks witte en rode radijsjes, 1 stuks frisée, 0.13 bos kervel, 0.13 bos dille, 30 milliliter rijstazijn
Speciaal
Cannelloni van komkommer met forelmousse
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks komkommer (=½ liter sap), 6 gram agar agar (12 gram per liter vocht), zout, 300 gram gerookte forel, 4 eetlepels mayonaise (zie basisrecept en pernod mayonaise), 4 eetlepels room, 1 stuks sjalot, peper en zout, 1 stuks limoen, 1 eetlepel suiker, 1 theelepel mosterd, 100 milliliter arachideolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 100 milliliter mayonaise (zie basisrecept en mayonaise van de forelmousse), 1 scheutje pernod, 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel water, 50 gram gemengde sla, 1 stuks Granny Smith
Speciaal
Carpaccio van gerookte lamsfilet, knoflooktapenade en gedroogde tomaten
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 eetlepel zeezoutkorrels, 1 theelepel rietsuiker, 4 stuks jeneverbes, 2 takjes rozemarijn, 4 takjes tijm, 2 stuks kruidnagels, 4 takjes salie, 600 gram lamsfilet, rookoven, rookmot, 2 bollen knoflook, 10 stuks groene olijven, 1 eetlepel cashewnoten, 2 takjes basilicum, 1 eetlepel olijfolie, 1 stuks ciabatta, 42 stuks cherry tomaten, maldonzout, olijfolie, 3 takjes rozemarijn, zwarte peper, 50 gram rucola, 100 gram Parrano snippers
Speciaal
Carpaccio van geroosterde knolselderij en champignons
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 0.5 stuks knolseldeij, 4 stuks grote witte champignons, 100 gram vega roomkaas, 4 el hazelnoten(geroosterd), 4 takjes salie, 1 dl olijfolie, peper en zout
Speciaal
Ceviche en espuma van champignons, dragonolie, crumble van gerookt spek
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 30 gram dragon, 100 milliliter koolzaadolie, witte balsamicoazijn, 0.5 stuks limoen, 400 gram witte champignons, 150 gram witte beukenzwammen, 150 gram bruine beukenzwammen, 1.5 theelepels cèpespoeder, 750 milliliter kippenfond (22,5 gram geconcentreerd), 1 teen knoflook, 2 stuks laurierblad, 1 stuks kruidnagel, 3 takjes tijm, witte peper , 175 gram boter, 0.5 theelepel cèpespoeder, 150 gram champignonfond (eigen bereiding), 35 gram room, 75 gram eiwit (gepasteuriseerd), witte peper en zout, 2 stuks patronen, 200 gram gerookt spek (gesneden), 2 stuks aardpeer (ongeveer 200 gram)
Speciaal
Ceviche van koolrabi, rode bes en rabarber
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 3 stuks banaan sjalot, 150 ml natuurazijn, 150 gram suiker, 1 eetlepel inmaakkruiden, 1 steel rabarber, 75 ml rode wijnazijn, 75 gram suiker, 2 stelen rabarber, 125 gram suiker, 100 ml natuurazijn, kappa gelification, Johannesbrood (locust bean), 2 stuks koolrabi, 1 koffielepel sushi seasoning, 3 koffielepels sesamolie, 125 gram Silken tofu, 35 gram scherpe mosterd (Coleman's), 2 gram Xanthaan gom, 35 gram witte wijnazijn, 25 ml zonnebloemolie, 1 bakje rode aalbes, 50 ml pekelsap van de sjalot, 1 eetlepel olijfolie extra vergine, 1 bakje rode bes, 50 gram radijs
Speciaal
Chawanmushi
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 2 stuks gerookte makreel (met vel en kop), 5 stuks eieren, 750 milliliter dashi van makreel, 1 stuks brander, 1 stuk komkommer (7cm), grove mosterd, rijstazijn (sushi seasoning), 0.5 bosje radijsjes, 100 milliliter natuurazijn, 100 gram suiker, 100 milliliter water, 1 stukje rettich (10 cm), zout, 20 sprietjes bieslook, 1 bakje beukenzwam bruin, dashi
Speciaal
Chocolade Brownie met Crème Fraiche roomijs
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 675 gram gezouten roomboter, 7 blaadjes gelatine, 450 gram slagroom, 30 gram volle melk, 75 gram hazelnootpasta (Nutella), 60 gram vloeibaar eigeel, 75 gram suiker, 1 stuks limoen (sap en rasp), 1 eetlepel balsamico azijn, 100 gram Hazelnoot crème (warm) zie boven, 60 gram beurre Noissette (zie boven), 230 gram pure chocolade druppels, 4 stuks eieren, 350 gram beurre Noissette (zie boven), 300 gram suiker, 300 gram bruine basterdsuiker, 250 gram tarwebloem (gezeefd), 50 gram donkere cacaopoeder, 125 gram suiker, 0.5 stuk vanillestokje, 250 gram crème fraîche, 30 gram magere melkpoeder, 325 gram volle melk, 20 gram citroensap , 60 gram vloeibaar eigeel, 125 gram hele hazelnoot, 1 verpakking Thaise basilicum , 1 stuks citroen (voor rasp)
Speciaal
Chocoladesorbet met rode bessen coulis
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram couverture puur, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 110 gram suiker, 180 gram eiwit (gepasteuriseerd), 600 milliliter water, 75 gram suiker, 50 gram cacao, 225 gram couverture puur, 3 blaadjes gelatine, 60 gram suiker, 60 gram glucose, 2 eetlepels cacao, 1 eetlepel water, 200 milliliter rode bessencoulis, 0.25 bos munt, poedersuiker
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl