Ingrediënten:
440 gram perencoulis, 400 milliliter water, 250 milliliter room, 6 blaadjes gelatine, 20 gram suiker, 4 stuks conferencepeer, 500 milliliter witte kookwijn, 250 gram suiker, 1 theelepel vanillepoeder, 4 stuks steranijs, 1 stuks kaneelstokje, 10 gram poire williams, 125 gram eiwit (gepasteuriseerd), 85 gram eidooier (gepasteuriseerd), 75 gram suiker, 25 gram bloem, groene kleurstof, 100 gram brandewijn, 60 gram water, 15 gram suiker, 1 theelepel vanillepoeder, 1 stuks steranijs, 50 gram rozijnen, 130 gram witte chocolade, 250 gram ricotta, 90 gram gecondenseerde melk, 0.5 stuks citroen, sap en zestes, 0.5 stuks sinaasappel, sap en zestes, 2 stuks ei, 150 gram fondant, 75 gram isomaltsuiker, 75 gram glucose, 10 gram speculaaskruiden
|