Menu's

Speciaal
Gegrilde ananas met een mousse van ananas , ananas kokos-ijs, tuille koek.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 350 gram ananas couli, 350 gram kokos couli, 300 gram suikerwater, 0.5 stuks limoen, 200 gram witte chocolade, 75 gram bloem, 62 gram poedersuiker, 30 gram boter, 45 gram eiwit(gepasteuriseerd), 1 stuks ananas, 250 gram ananascoulis, 200 gram slagroom, 75 gram suikerwater (1:1), 75 gram eigeel(gepasteuriseerd), 8 blaadjes gelatine, 20 milliliter amaretto, 70 gram ananas coulis, 200 gram kokos coulis, 25 milliliter Malibu, 4 blaadjes gelatine, 4 gram agar-agar
Speciaal
Gegrilde griet met witlof en grijze garnalen
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks grietfilet (80gr), 1 stuks banaansjalot, 250 gram garnalendop, 100 gram boter, 200 mililiter witte wijn, 600 mililiter water, 200 mililiter room, 7 stronken witlof, 250 gram Hollandse garnalen, boter, peper en zout
Gegrilde zeeduivel met gestoofde venkel en venkelsaus
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 14 plakken bacon, 14 stuks zeeduivelfilet à 60 gram per stuk, olie, 14 takjes rozemarijn, 3 stuks venkelknollen, roomboter, 1 scheutje Pernod, 1 stuks rode paprika, peper en zout, 1 stuks sjalot, 0.5 stuks venkelknol, 2 eetlepels Pernod, 150 milliliter witte wijn, 600 milliliter visfond van 18 gram concentraat, 300 milliliter slagroom, 3 takjes tijm, 75 gram roomboter
Speciaal
Gekonfijte kwartelpootjes op een bedje van tutti-frutti
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 200 gram tutti-frutti, 50 gram rozijnen, 200 milliliter sinaasappelsap, 1 eetlepel citroensap, 100 milliliter witte wijn, 100 milliliter water, 1 stuks kaneelstokje, 0.5 theelepel gemberpoeder (djahé), 1 mespunt kruidnagelpoeder, 28 stuks gekonfijte kwartelpootjes, Ras el hanout, PX sherry (Pedro de Ximénez), 4 takjes kervel
Speciaal
gemarineerde vijgen met kaneelijs, sabayon en amandelkoekjes
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 7 stuks verse vijgen, 150 milliliter Grand Marnier, 150 milliliter rode port, 150 gram suiker, 0.5 stuks kaneelstokje, 1 stuks sinaasappel, 0.25 stuks citroen, 1 mespunt vanillepoeder, 1 stuks laurierblad, 1 stuks kruidnagel, 1 stuks zakje sinaasappelthee, allesbinder, 300 milliliter melk, 450 milliliter room, 4 stuks kaneelstokje, 225 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 190 gram suiker, 1 plak bladerdeeg (uitgerold 10 x 40 cm), 1 eetlepel bloem, 0.5 stuks ei, 100 gram amandelspijs, 25 gram boter, 1 eetlepel citroensap, 0.35 stuks gelatineblaadje (= 0,5 gram), 90 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 50 gram suiker, 100 milliliter slagroom, 1 scheutje Underberg
Speciaal
Gepocheerde heilbot met "champagne"  kaviaarsaus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 ml visfond (15 gram geconcentreerd), 500 ml cava brut (la gresca), 50 ml slagroom, 100 gram roomboter, 25 gram kaviaar, 850 gram heilbotfilet, 4 blokjes visbouillon (Knorr), zout, 3 stuks pastinaken, 75 gram roomboter, 300 millliter slagroom, 150 millilter water, peper en zout, 14 stuks witte asperges AA, 125 gram doperwten, 0.5 bosje bieslook, 25 gram kaviaar
Speciaal
gerookte forel met mierikswortelroom
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram gerookte forelfilet, 100 milliliter room, 100 gram verse roomkaas, 0.5 stuks citroen, 25 gram veldsla, 0.25 bos bieslook, 100 milliliter room, 4 theelepels mierikswortel
Speciaal
Gerookte Tofu met Gemberuitjes, Rettich, Gember en Vegan ‘Kaviaar’
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: tapiocakorrels (kleinste soort wit), Kikkoman sojasaus, 2 blokken (= 700 gram) Silken tofu , 1 stuks rookoven, 350 gram ui, gember (3, 5 cm), 100 milliliter witte wijn, 100 gram suiker, zonnebloemolie, peper en zout, gember (5 cm), Rettich ( stukje 15 cm), gerookte tofu (zie hiervoor), maizena, geweekte Yuba (zie hiervoor), zonnebloemolie, 1 bakje Shiso purper cress, Kikkoman sojasaus
Speciaal
Geroosterde langoustines met crème van flespompoen, ponzu en vadouvan
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 300 milliliter zonnebloemolie, 20 gram vadouvan, 1 stengel citroengras, 0.5 bol knoflook, 1 stuks rode chilipeper, 1 stuk flespompoen (groot), 40 milliliter ponzusaus, 40 milliliter wilde yuzusaus, incasalt , witte peper, 2 stuks witte ui, olijfolie, 200 gram boter, 100 ml witte wijn, 3 gram visfond (geconcentreerd), 1 eetlepel ponzusaus, 2 theelepels gerookte olijfolie, 14 stuks langoustines (gepeld), olijfolie, incasalt , 1 bakje viooltjes klein geel (koeling), 1 bakje Aclla Cress
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl