Menu's

Speciaal
Gevulde karbonades met een bacon-maple reductie en Maque Choux
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type American
  • Ingrediënten: 14 stuks ribkarbonade, 100 gram boter, 6 stuks peren, 4 stuks ui, 3 eetlepels rozemarijn, 3 eetlepels olie, 6 eetlepels Creoolse kruiden., zout, 10 plakken bacon, 3 stuks peer, 3 tenen knoflook, 600 milliliter appelsap, 300 milliliter maple syrup, 100 gram gedroogde cranberry's, 75 gram boter, 1.5 stuks ui (groot), 1.5 stuks paprika (groen), 3 stuks tomaat (groot), 600 gram maiskorrels (diepvries), 175 milliliter melk, zout, peper en cayennepeper , 7 stuks aardappelen (middelgroot), 5 plakken bacon, 125 gram crème fraîche, 40 gram boter, 150 gram kaas (geraspt), 60 milliliter melk, peper en zout, olijfolie, 1 theelepel Creoolse kruiden
Speciaal
Gevulde ribeye met rode wijn truffelsaus, hasselback aardappel enregenboogwortels
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 2000 gram ribeye, 100 gram blokjes bacon, 2 tenen knoflook, 2 stuks sjalot, 200 gram gemengde paddenstoelen, 100 mililiter runderfond van concentraat (1 tl), 150 gram babyspinazie, 600 mililiter runderfond van concentraat (18 g), 400 mililiter rode wijn, 5 takjes tijm, 3 eetlepel bloem, 2 eetlepel boter, 1 eetlepel truffelpasta, 14 stuks vastkokende aardappelen, 2 takjes rozemarijn, 2 tenen knoflook, 3 takjes tijm, olijfolie, grof zeezout, 1000 gram regenboogwortels, olijfolie
Gevulde rosbief met mosterdsaus , aardappelwafeltjes, peultjes en worteltjes
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram rosbief aan een stuk, 2 stuks sjalot, 10 gram peterselie, 10 gram bieslook, 10 gram kervel, 2 eetlepels geraspte mierikswortel, zout en peper, keukengaren (bindtouw), 8 stuks vastkokende aardappelen, olijfolie, 2 teentjes knoflook, zeezout, boter, 1 stuks sjalot, 1 eetlepel dijonmosterd, 2 eetlepels vieux, 500 milliliter runderfond (15 gram concentraat), 125 milliliter crème fraîche, 1 eetlepel grove mosterd, 500 gram peultjes, 500 gram bospeen
Speciaal
Gumbo van zeebanket en worst
  • Categorie Soepen
  • Keuken type American
  • Ingrediënten: 400 gram mosselen, 400 gram garnalen (gepeld), 500 gram kokkels, 30 gram boter, scheut olijfolie, 100 milliliter witte wijn, 1 bosje platte peterselie, 100 milliliter zonnebloemolie, 100 gram bloem, 1 stuks groene paprika, 1 stuks ui (groot), 2 stengels bleekselderij, 3 tenen knoflook, 75 gram pittige rookworst, 6 stuks lente-ui, cayennepeper, zout, 0.25 bos platte peterselie, 600 gram dop
Speciaal
Gyoza (Japanse Potsticker Dumpling) met Rettich-wortelsalade
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 pakje diepvries Gyoza-velletjes, 200 gram varkensvlees (mager), 200 gram garnalen (rauw diepvries), 50 gram winterwortel, 1 stuks lente ui, gember (2 cm), 1 teen knoflook, 2 eetlepels Kikkoman sojasaus, 1.5 eetlepel sake (Gekkeikan), 1.5 eetlepel mirin, 1.5 eetlepel sesamolie, 1 eetlepel maizena, zonnebloemolie, water, 600 gram rettich, 150 gram winterwortel, 1 stuk in zout ingelegde citroen, 4 gram zout, 3 eetlepels suiker, 5 eetlepels rijstazijn (geen sushi-seasoning!), 50 milliliter gembersiroop, 50 milliliter Kikkoman sojasaus, 50 milliter rijstazijn (geen sushi-seasoning), 50 milliter mirin, 50 milliter sake (Gekkeikan), 50 milliter sesamolie, water (naar smaak), 1 eetlepel maizena, bieslook, 1 verpakking Shiso leaves green
Speciaal
Haas Wellington met rode koolsalade en sjalot-appeljus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 7 stuks hollandse hazenrugfilet, olijfolie, peper, zout, Dyon mosterd , 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, 150 gram kastanjechampignons, 400 gram gekookte kastanjes, 50 gram hazelnoot( ongebrand), 2 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 25 gram boter, 15 plak parmaham, 1 stuks bladerdeeg op rol, eigeel gepasteuriseerd, paneermeel, 1 stuk rode kool, 2 eetlepel olijfolie, 1 theelepel karweizaad, 1 eetlepel gemberstroop, 100 gram honing, 75 gram rozijnen, 1 stuk limoen, 1 stuk handsinaasappel, 1 stuk gember(5 cm), 1.5 stuk Granny Smith, peper en zout, 375 gram sjalotten, 1 stuk Elstar appel, 0.5 theelepel witte peperkorrels, 1 blad laurier, 25 milliliter Noilly Prat, 250 milliliter kalfsjus, 1 liter kippenfond(15 gram concentraat), 125 gram boter, witte aceto balsamicoazijn
Speciaal
Hamburger van rivierkreeftenstaartjes en krabsalade
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 450 gram rivierkreeftenstaartjes, 200 gram zalm, 1 st eierdooier, 0.25 bos bieslook, pankomeel, eiwit, peper en zout, 500 gram krab (gekookt), 100 gram mayonaise, 1 st perssinaasappel, peper en zout, 1 st citroen, 1.5 cm gemberwortel, 0.25 st rode peper, 100 milliliter sojasaus (superior light), 200 milliliter water, 100 gram gemengde sla, 0.5 bos dille, 1 bakje boragecress, 2 st komkommer, hazelnootolie , witte wijnazijn, olijfolie extra vergine, bamboeprikkertjes
Speciaal
Hapje met zoete ui en ansjovis
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 14 stuks diepvries bladerdeeg bloemen (kanaki), 20 gram boter, 3 stuks witte ui, 2 teentjes knoflook, zout, 28 stuks ansjovisfilets (op olie), 2 eetlepels olijfolie, 4 takjes peterselie (plat)
Speciaal
Heilbot met pompoenpuree
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 1 grote flespompoen, 1 snuf grof zeezout, 1 scheut olijfolie, aluminiumfolie, 2.5 eetlepel crème fraîche, 14 st heilbotfilet (60 gram), debic , peper en zout, 150 gram gerookt ontbijtspek, 1 scheut olijfolie, 1 scheut gembersiroop, 14 stuks bosuitjes, 250 milliliter visfond (7,5 gram geconcentreerd), 100 gram boter, 200 gram boter, 1 scheut crème de balsamico, 14 takjes bladselderij, 5 eetlepels pompoenpitten, 1 scheutje olijfolie
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl