Menu's

Speciaal
Crèmige bloemkoolsoep met gebakken coquille en cougères
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool (650-800 gram), 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 0.25 theelepel nootmuskaat (uit de molen), 250 milliliter volle melk, 500 milliliter groentefond (15 gram geconcentreerd), 150 milliliter room, olijfolie, zeezout en zwarte peper, 100 milliliter melk, 100 milliliter water, 100 gram boter, 100 gram patentbloem, 3 stuks eieren, zout, 75 gram gruyère, 14 stuks coquilles (koud), 100 gram boter, 125 gram kastanjechampignons, 15 stuks hazelnoten, 75 gram zeekraal, 1 bakje bernagie, debic
Speciaal
Croque monsigneur van kreeft met een uienmarmalade
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 plak tramezzini, 200 gram gamba, 200 gram rivierkreeftjes( gepeld), Parmezaanse kaas, 75 mililiter room, 200 gram boter, 2 eetlepel vieux, 1 eetlepel tomatenpuree, schalen van de gamba's, 1 kilogram rode uien, 1 teen knoflook, 1 stuks limoen, 100 gram bruine basterd, 150 mililiter rode port , 1 eetlepel gemberpoeder, 50 gram rozijnen, boter
Speciaal
Curry mosseltjes en Thais kip-pindaballetje
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 28 stuks mosselen, 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 stenglel bleekselderij, 1 eetlepel witte peperbolletjes, 1 takje tijm, 550 milliliter cider, 1 stuks sjalot, 1 stuks Granny smith, 1 theelepel currypoeder, 50 milliliter kokosmelk, 1 stuks tomaat, 0.25 bos koriander , 1 stuks limoen, peper en zout, 3 theelepel palmsuiker, 1 eetlepel vissaus, 300 gram kipgehakt, 100 gram geroosterde pinda’s (ongezouten), 35 gram broodkruim, 1 eetlepel thaise rode currypasta, 1 eetlepel limoensap, 3 stuks verse djeroek peroet blaadjes (diepvries), 2 eetlepels zoete chilisaus, 14 stuks cocktailprikkers, 1 stuks bananenblad voor de garnering
Speciaal
Dashi
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 80 gram Kombu, 112 gram Katsuobushi, 4 liter water
Speciaal
Drie bereidingen van peer met opgeblazen boerenjongens, crème van ricotta cheesecake en karamel van speculaas
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 440 gram perencoulis, 400 milliliter water, 250 milliliter room, 6 blaadjes gelatine, 20 gram suiker, 4 stuks conferencepeer, 500 milliliter witte kookwijn, 250 gram suiker, 1 theelepel vanillepoeder, 4 stuks steranijs, 1 stuks kaneelstokje, 10 gram poire williams, 125 gram eiwit (gepasteuriseerd), 85 gram eidooier (gepasteuriseerd), 75 gram suiker, 25 gram bloem, groene kleurstof, 100 gram brandewijn, 60 gram water, 15 gram suiker, 1 theelepel vanillepoeder, 1 stuks steranijs, 50 gram rozijnen, 130 gram witte chocolade, 250 gram ricotta, 90 gram gecondenseerde melk, 0.5 stuks citroen, sap en zestes, 0.5 stuks sinaasappel, sap en zestes, 2 stuks ei, 150 gram fondant, 75 gram isomaltsuiker, 75 gram glucose, 10 gram speculaaskruiden
Speciaal
Duo met gemengde zeevruchten
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 400 mililiter room, 400 mililiter volle melk, 240 gram eigeel (gepasteuriseerd), 2 stuks ei, peper en zout, 150 gram tomaten, 1 stuks ui, 7 takjes platte peterselie, 300 gram gemengde verse zeevruchten, 750 mililiter visfond van concentraat(23g), 1 kilo mosselen, 1 liter visbouillon van 2 tabletten, 100 gram witte wijn, 80 mililiter room, 350 gram boeren soepgroenten, 1 stuks sjalot, 0.25 stuks rode peper, 50 gram roomboter, 50 gram bloem, 0.5 theelepel kurkuma, 1 theelepel kerriepoeder
Speciaal
Eclair à la Maris Piper
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 stuks vanillestokje, 125 gram volle melk, 100 gram suiker, 75 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 100 milliliter water, 100 milliliter volle melk, 100 gram ongezouten roomboter, zout, 100 gram bloem, 4 stuks eieren, leeg, 55 gram roomboter, 65 gram bruine basterd suiker, 60 gram patentbloem, 1 snufje zout, 200 gram hazelnoten, 200 gram suiker, 50 ml water, 200 gram fondant, 1 kopje dubbele espresso, 10 gram instantkoffie, 35 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 gram suiker, 35 milliliter water, 5 gram extra suiker, 250 gram roomboter, 80 gram crème anglaise (eigen bereiding), 25 gram meringue (eigen bereiding), 85 gram praline (eigen bereiding), 50 gram amandelschaafsel, Grof zout
Speciaal
Edamame (groen sojaboontjes)
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 400 gram Edamame sojabonen in peulen, 1 theelepel sambal oelek, 2 tenen knoflook, 4 theelepels shiromisopasta, 4 theelepels mirin, 4 theelepels Kikkoman sojasaus, zonnebloemolie
Speciaal
Eendenborst met olijven en pompoenchutney
  • Categorie Maand menu
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 3 stuks eenden karkassen, 1 stuks winterwortel, 1 stuks ui, 1 stuks prei, 3 stengels bleekselderij, 1 bosje salie, 2 eetlepels tomatenpuree, 400 ml rode wijn, 400 ml kippenfond (6 (!) gram geconcentreerd), 2 eetlepels tapenade van zwarte olijven, 1 bosje bladpeterselie, 1 stuks flespompoen, 1 stuks ui, 1 eetlepel olijfolie, 120 gram witte basterdsuiker, 100 ml ciderazijn, 1 stuks flespompoen, 0.5 stuks rode paprika, 1 theelepel grove mosterd (Moutarde de Meaux), 7 stuks eendenborstfilets, 6 stuks gele bieten (klein), 6 stuks rode bieten (klein), 3 eetlepels olijfolie, 1 bosje tijm, 1 bosje rozemarijn, 1 teentje knoflook, boter
Speciaal
Ei in een aardappelkorst met paprika's, ham en knoflookbrood
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 8 stuks frietaardappel (groot)), 16 stuks eieren, 7 plakken rauwe ham, olijfolie, zonnebloemolie, zout , eiwit (gepasteuriseerd), chilivlokken, 4 stuks rode paprika, 6 stuks roma tomaat, 1 teen knoflook, olijfolie, 1 plak tramezinni, 7 plakken rauwe ham, 2 tenen knoflook, olijfolie extra vergine, 125 gram boter, 45 gram eidooier (gepasteuriseerd), 2 eetlepels witte wijn, 0.25 stuks citroen, zout en witte peper, 0.25 bos kervel, 0.25 bos bieslook
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl