Menu's

Speciaal
Gevulde ribeye met rode wijn truffelsaus, hasselback aardappel enregenboogwortels
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 2000 gram ribeye, 100 gram blokjes bacon, 2 tenen knoflook, 2 stuks sjalot, 200 gram gemengde paddenstoelen, 100 mililiter runderfond van concentraat (1 tl), 150 gram babyspinazie, 600 mililiter runderfond van concentraat (18 g), 400 mililiter rode wijn, 5 takjes tijm, 3 eetlepel bloem, 2 eetlepel boter, 1 eetlepel truffelpasta, 14 stuks vastkokende aardappelen, 2 takjes rozemarijn, 2 tenen knoflook, 3 takjes tijm, olijfolie, grof zeezout, 1000 gram regenboogwortels, olijfolie
Gevulde rosbief met mosterdsaus , aardappelwafeltjes, peultjes en worteltjes
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram rosbief aan een stuk, 2 stuks sjalot, 10 gram peterselie, 10 gram bieslook, 10 gram kervel, 2 eetlepels geraspte mierikswortel, zout en peper, keukengaren (bindtouw), 8 stuks vastkokende aardappelen, olijfolie, 2 teentjes knoflook, zeezout, boter, 1 stuks sjalot, 1 eetlepel dijonmosterd, 2 eetlepels vieux, 500 milliliter runderfond (15 gram concentraat), 125 milliliter crème fraîche, 1 eetlepel grove mosterd, 500 gram peultjes, 500 gram bospeen
Speciaal
Gumbo van zeebanket en worst
  • Categorie Soepen
  • Keuken type American
  • Ingrediënten: 400 gram mosselen, 400 gram garnalen (gepeld), 500 gram kokkels, 30 gram boter, scheut olijfolie, 100 milliliter witte wijn, 1 bosje platte peterselie, 100 milliliter zonnebloemolie, 100 gram bloem, 1 stuks groene paprika, 1 stuks ui (groot), 2 stengels bleekselderij, 3 tenen knoflook, 75 gram pittige rookworst, 6 stuks lente-ui, cayennepeper, zout, 0.25 bos platte peterselie, 600 gram dop
Speciaal
Gyoza (Japanse Potsticker Dumpling) met Daikon-wortelsalade
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 pakje diepvries Gyoza-velletjes, 200 gram varkensvlees(mager), 200 gram garnalen (rauw diepvries), 50 gram winterwortel, 1 stuks lente ui, gember, knoflook, Lichte sojasaus (Kikkoman), sake, mirin, sesamolie, aardappelzetmeel, olie, water, 380 gram daikon, 90 gram winterwortel, 1 stuk in zout ingelegde citroen, zout, suiker, Rijstazijn (geen sushi-seasoning!), 1 bakje Paars Sishoblad
Speciaal
Haas Wellington met rode koolsalade en sjalot-appeljus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 7 stuks hollandse hazenrugfilet, olijfolie, peper, zout, Dyon mosterd , 1 stuks sjalot, 1 teen knoflook, 150 gram kastanjechampignons, 400 gram gekookte kastanjes, 50 gram hazelnoot( ongebrand), 2 takje tijm, 1 takje rozemarijn, 25 gram boter, 15 plak parmaham, 1 stuks bladerdeeg op rol, eigeel gepasteuriseerd, paneermeel, 1 stuk rode kool, 2 eetlepel olijfolie, 1 theelepel karweizaad, 1 eetlepel gemberstroop, 100 gram honing, 75 gram rozijnen, 1 stuk limoen, 1 stuk handsinaasappel, 1 stuk gember(5 cm), 1.5 stuk Granny Smith, peper en zout, 375 gram sjalotten, 1 stuk Elstar appel, 0.5 theelepel witte peperkorrels, 1 blad laurier, 25 milliliter Noilly Prat, 250 milliliter kalfsjus, 1 liter kippenfond(15 gram concentraat), 125 gram boter, witte aceto balsamicoazijn
Speciaal
Hamburger van rivierkreeftenstaartjes en krabsalade
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 450 gram rivierkreeftenstaartjes, 200 gram zalm, 1 st eierdooier, 0.25 bos bieslook, pankomeel, eiwit, peper en zout, 500 gram krab (gekookt), 100 gram mayonaise, 1 st perssinaasappel, peper en zout, 1 st citroen, 1.5 cm gemberwortel, 0.25 st rode peper, 100 milliliter sojasaus (superior light), 200 milliliter water, 100 gram gemengde sla, 0.5 bos dille, 1 bakje boragecress, 2 st komkommer, hazelnootolie , witte wijnazijn, olijfolie extra vergine, bamboeprikkertjes
Speciaal
Hapje met zoete ui en ansjovis
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 14 stuks diepvries bladerdeeg bloemen (kanaki), 20 gram boter, 3 stuks witte ui, 2 teentjes knoflook, zout, 28 stuks ansjovisfilets (op olie), 2 eetlepels olijfolie, 4 takjes peterselie (plat)
Speciaal
Heilbot met pompoenpuree
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 1 grote flespompoen, 1 snuf grof zeezout, 1 scheut olijfolie, aluminiumfolie, 2.5 eetlepel crème fraîche, 14 st heilbotfilet (60 gram), debic , peper en zout, 150 gram gerookt ontbijtspek, 1 scheut olijfolie, 1 scheut gembersiroop, 14 stuks bosuitjes, 250 milliliter visfond (7,5 gram geconcentreerd), 100 gram boter, 200 gram boter, 1 scheut crème de balsamico, 14 takjes bladselderij, 5 eetlepels pompoenpitten, 1 scheutje olijfolie
Heilbotfilet met kreeftensaus en ravioli gevuld met geitenkaas en basilicum
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 12 stuks heilbotfilet (van ongeveer 75 gram), boter, olijfolie, fleur de sel, 250 gram garnalendop, 1 stuks ui, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 tenen knoflook, 500 milliliter schaaldierenfond (15 gram concentraat op 500 ml), 1 eetlepel kreeftenpasta, 200 milliliter room, 100 milliliter zonnebloemolie, 40 gram basilicum , 150 gram zachte geitenkaas, peper en zout, 12 stuks wontonvelletjes, olie, 800 gram spinazie, 2 teentjes knoflook, boter, peper en zout
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl