Menu's

Speciaal
Fromajardis
  • Categorie Amuse
  • Keuken type American
  • Ingrediënten: 450 gram bloem, 1 theelepel nootmuskaat, 1 theelepel zout, 300 gram koude boter, 100 milliliter ijskoud water, 4 stuks eieren, 250 gram belegen kaas (geraspt), chilisaus, 5 takjes tijm, 20 sprieten bieslook, 4 blaadjes salie, 25 milliliter azijn, 1 stuks citroen, 100 gram palmsuiker, 25 milliliter gembersiroop, 2 eetlepels sojasaus, 3 tenen knoflook, 2 stuks rode peper, 1 eetlepel tapioca, 1 eetlepel water, 0.25 theelepel zeezout
Speciaal
Gamba's met een luchtige pernod-saus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 42 stuks gamba's, 1 teen knoflook, cayennepeper, 40 milliliter cognac, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 milliliter room, 200 milliliter mayonaise (zelf maken, zie basisrecept), 1 mespunt cayennepeper, 1 theelepel anijspoeder, 50 milliliter gembervocht, 50 milliliter pernod, 1 bakje waterkers
Speciaal
Garnalen met komkommersorbet en avocadocrème
  • Categorie Amuse
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 70 gram suiker, 100 milliliter water, 1 blaadje gelatine, 1 stuks komkommer, 1 stuks citroen, 2 stuks ei, 3 stuks avocado (eetrijp), 1 stuks limoen, olijfolie, selderijzout, 300 gram Hollandse garnalen, 3 sneetjes wit casinobrood (bevroren), 60 gram roomboter
Speciaal
Gazpacho
  • Categorie Maandmenu Juni 2023
  • Ingrediënten: 2 stuks rode paprika, 5 stuks vleestomaten, 1 eetlepel tomatenpuree, 2 tenen knoflook, 240 milliliter slagroom, 360 milliliter water, 0.5 bosje basilicum, peper en zout
Speciaal
Gazpacho met kabeljauw, avocado en pittige mayonaise
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 1 stuks rode ui, 1 kg pomodori tomaten, 1 stuks rode paprika, 1 stuks komkommer, 3 eetlepels rode wijnazijn, 250 milliliter tomatensap, 1 teentje knoflook, peper en zout, 450 gram kabeljauwfilet (zonder huid), peper en zout, mayonaise, 125 gram mayonaise, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 theelepel tabasco, 1 st limoen, zout, 600 gram avocadoblokjes (diepvries) , 0.25 stuks ijsbergsla, pittige mayonaise, peper en zout, 0.25 bos bieslook
Speciaal
Gebakken gnocchi met tomatencompôte en Parmezaan
  • Categorie Maandmenu Juni 2023
  • Ingrediënten: 800 gram bloemige aardappelen, 125 gram bloem, 125 gram Parmezaanse kaas , 3 stuks eieren, 3 eetlepels bieslook, 1 theelepel zout, 10 stuks Roma tomaten (groot), 5 takjes tijm, 3 takjes rozemarijn, 5 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 kleine ui, zout en peper, 15 milliliter balsamicoazijn, 45 milliliter olijfolie extra verginer, 0.5 teentje knoflook, 0.5 takje tijm, 0.5 takje rozemarijn, 30 gram bloem, 60 gram boter, 50 gram Parmezaanse kaas, 50 gram rucola
Speciaal
Gebakken kalfslende, doperwtencrème, emulsie van abrikoos, koriander en Cornicabra olijfolie, aardappelpoffertjes
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 600 gram kalfslende, 0.5 kg doperwtjes (diepvries), 1 stuk ui, 1 teen knoflook, 100 gram room, 50 gram kippenbouillon, Hojiblanca olijfolie, 150 gram aardappelpuree, 50 gram bloem, 60 gram eiwit, 1 stuks ei, 0.5 el peterselie(gehakt), 0.5 tl knoflook (gehakt), peper en zout, 100 gram kalfsfond, 400 gram Cornicabra olijfolie, 8 stuks abrikozen, 0.25 bos koriander, peper en zout, 1 stuks spitskool
Speciaal
Gebakken sliptong: gebakken spitskool met bieslook en vadouvan, pinda sesam crunch, zoet-zure sjalot ringen, gebakken bruine bundel zwammetjes en romige kerriejus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 14 stuks sliptong (zonder kuit), 0.75 stuks spitskool, 0.5 bos bieslook, 1 lepel vadouvan, olijfolie, 50 gram boter, 50 gram suiker, 45 gram pinda's (ongebrand), 45 gram bloem, 10 gram sesam, 2.5 gram kerrie, 500 milliliter koksroom, 100 milliliter gastrique (eigen bereiding), 5 gram kerrie, 5 gram vadouvan, 50 gram roomboter (koud), peper en zout, 100 milliliter witte kookwijn, 50 milliliter witte wijnazijn, 0.5 stuks sjalot, 1 theelepel mosterdzaad, 0.5 theelepel zwarte peperkorrels, 3 takjes dragon, zout (snufje), 100 gram suiker, 100 milliliter azijn, 100 milliliter water, 2 stuks sjalot, 3 pakjes bruine bundelzwammetjes, 1 stuks sjalot, 0.25 bos bieslook, olijfolie
Speciaal
Gebakken tonijn, gekaramelliseerde venkel, gekonfijte aardappel en choronsaus
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 3 stuks venkel, 5 boter, olijfolie, 50 gram rietsuiker, 3 eetlepels venkelzaad, 2 stuks citroen, zwarte peper en zout, 500 gram aardappels (La Ratte, vastkokend), 150 milliliter olijfolie, Smoked Arbequina, 50 milliliter olijfolie , 3 tenen knoflook, peper en zout, 3 takjes tijm, peper en zout, 120 gram eidooier (gepasteuriseerd), 50 gram boter (kamertemperatuur), 1 eetlepel tomatenconcentraat, 3 stuks trostomaten, peper en zout, 6 takjes dragon, 200 milliliter natuurazijn, 900 gram tonijn, olijfolie, witte peper en zout, 1 bakje Sakura cress
Speciaal
Gefrituurde zeebaars met bietenmayonaise
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks eigeel (gebruik het eiwit voor de zeebaars), 5 gram mosterd, 1 eetlepel azijn, 1 deciliter zonnebloemolie, citroensap (naar smaak), 4 stuks rode bieten (gekookt), 1 deciliter crème fraiche, 1 stuk borage cress, peper en zout, 400 gram zeebaarsfilet zonder vel, gefileerd, 2 stuks eiwit (gebruik het eiwit van de bietenmayonaise), 50 gram panko, 14 lange sateprikkers, arachideolie, witte peper en zout, leeg, leeg, 50 gram haringkaviaar, 12 gram paprikapoeder (mild), 14 takjes dille
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl