Menu's

Speciaal
Entrecote
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 stuk entrecote ( 1500 gr), Inca zout, 4 tenen knoflook, olijfolie, vetkap entrecote, runderbouillon, tapiocameel, 1 stuks knolselderij, himalaya zout, Smoked Arbequina olijfolie, peper, 0.5 stuk bloemkool, 0.5 stuk rettich, 1 stuk courgette, 2 stuks koolrabi, 2 stengels bleekselderij, 250 gram gekookte rode biet, mosterdzaadjes, 500 gram gele biet, Inca zout, peper, mungboontjes, 1 stuks sjalot, afsnijdsels van de entrecote, 2 takjes tijm, 1 blaadje laurier, 200 milliliter rode wijn, 200 milliliter jus de veau, 500 milliliter madeira, roomboter, 1 bakje Vene Cress, 1 bakje Aclla Cress
Speciaal
Entrecote met rouleau van witte asperge, pommes fondant en gegrilde witte asperge
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 15 stuks witte asperges AA, 5 stuks winterwortel, 4 stuks prei (groot), witte peper en zout, 6 stuks grote bonken (Aldi), 200 milliliter demi-glace rundvlees, aardappelzetmeel (Jumbo), 1 stuks rode ui, 75 milliliter sushi-azijn, 25 gram zwart mosterdzaad, 150 gram roomboter, 0.5 stuks rode peper, 0.5 stuks groene peper, 0.25 bos dragon, 1 teen knoflook, 1 stuks citroen, zout, 400 milliliter kookvocht, 100 milliliter slagroom, 30 gram peper-dragonboter (eigen bereiding), 1 stuk entrecote (1500 gram), peper-dragonboter, 14 stuks witte asperge AA , peper-dragonboter, 1 bakje capucine blad Oost-Indisch
Speciaal
Eton Mess van Ananas, Limoen-dragon Sorbet, Slagroom
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 500 gram limoen, suiker, water, 0.75 gram guargom, 0.75 gram locust, 1 gram cortina, 4 takjes dragon, 4 stuks eiwit, 250 gram suiker, 100 gram witte chocolade, 1 stuks ananas, suiker, gember( 1cm), 0.5 stuk rode peper ( ca 2 cm), 500 gram room, 50 gram poeder suiker
Speciaal
Fazantendijen blanc d'amande met een zuurkoolsoufflé en een gratin van zoete aardappel
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1400 gram fazantendijvlees, 14 plakjes gedroogde rauwe ham, 100 gram gehakte witte amandelen, 2 stuks sjalot, 2 teentjes knoflook, beurre noisette, 100 milliliter witte vermouth, 1000 milliliter gevogeltebouillon, 100 milliliter jus de cèpe, 5 gram cèpespoeder, 2 eetlepels crème fraîche, 75 gram boter, 3 eetlepels bloem, 75 milliliter melk, 200 gram mascarpone, 300 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 300 gram eiwit (gepasteuriseerd), peper en zout, nootmuskaat, 350 gram zuurkool, 2 stuks oranje zoete aardappels, 2 stuks paarse zoete aardappels, 2 stuks chioggiabietjes, 1 stuks pastinaak, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 1 theelepel gedroogde tijm, 1 bakje hoemoes fleur de sel, 10 stuks salieblaadjes
Speciaal
Fazantenfilet met pistachevulling, wortelbotersaus en gefruite knolselderie
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 8 stuks fazantenfilet (omrekenen per paar), 100 gram pistachenoten, 250 gram gerookt ontbijtspek (blokjes), 1 stuks ei, 30 milliliter room, peper en zout, 600 gram varkensnet, 1 kilogram winterwortel, 10 gram groentefond geconcentreerd, room, boter, 200 gram sjalotten, wortelsap (zie wortelpuree), 2 stuks laurierblad, 2 takjes tijm (uit eigen tuin), room, 100 gram boter, peper en zout, 1 stuks knolselderie (750 gram), 0.13 bos platte peterselie
Speciaal
Finse flensjes
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 400 gram bloem, 800 milliliter melk, 2 stuks ei, 10 gram boter, zout, 500 gram kastanjechampignons, 200 gram pieds de mouton, 200 gram oesterzwammen, 200 gram hertenham (plakjes), 250 gram blauwe bessen, 200 milliliter creme fraiche, zout en peper , venkeltakje uit onze kruidentuin, leeg
Frambozenbavarois en vlierbloesemsorbet met rood fruit
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 500 gram frambozencoulis, 500 milliliter slagroom, 4 blaadjes gelatine, 60 gram witte basterdsuiker, 1 stuks citroen, 150 milliliter geconcentreerde vlierbloesemsiroop (reformwinkel), 300 milliliter water, 1 stuks citroen, 1 eetlepel zoete muskaatwijn, 30 gram eiwit (gepasteuriseerd), 500 gram aardbeien, 250 gram frambozen, 250 gram rode bessen, 4 takjes munt
Speciaal
Fregola met gamba en hazelnoot
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 2 stuks sjalot, 250 gram witte champignons, 1 teen knoflook, 3 takjes tijm, 100 milliliter rode port, 350 milliliter kippenbouillon (10 gram geconcentreerd), 100 milliliter room, peper en zout, 50 gram boter, 0.5 stuks citroen (alleen sap), 150 gram fregola, 1 teen knoflook, 1 stuks sjalot, olijfolie, 100 gram champignonsaus (zie boven), 2 eetlepels olijfolie, 0.5 eetlepel gezouten boter, 60 gram geraspte Parmezaan, 0.25 stuks citroen (sap en rasp), 14 stuks henneneitjes, 28 stuks gamba, 4 eetlepel hazelnoten, ongebrand, 100 gram veldsla, 1 bakje tuinkers, 200 gram gemengde paddenstoelen, fleur de sel, peper, natuurazijn
Speciaal
Fromajardis
  • Categorie Amuse
  • Keuken type American
  • Ingrediënten: 450 gram bloem, 1 theelepel nootmuskaat, 1 theelepel zout, 300 gram koude boter, 100 milliliter ijskoud water, 4 stuks eieren, 250 gram belegen kaas (geraspt), chilisaus, 5 takjes tijm, 20 sprieten bieslook, 4 blaadjes salie, 25 milliliter azijn, 1 stuks citroen, 100 gram palmsuiker, 25 milliliter gembersiroop, 2 eetlepels sojasaus, 3 tenen knoflook, 2 stuks rode peper, 1 eetlepel tapioca, 1 eetlepel water, 0.25 theelepel zeezout
Speciaal
Gamba's met een luchtige pernod-saus
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 42 stuks gamba's, 1 teen knoflook, cayennepeper, 40 milliliter cognac, 60 gram eiwit (gepasteuriseerd), 100 milliliter room, 200 milliliter mayonaise (zelf maken, zie basisrecept), 1 mespunt cayennepeper, 1 theelepel anijspoeder, 50 milliliter gembervocht, 50 milliliter pernod, 1 bakje waterkers
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl