Menu's

Speciaal
Bernaisesaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 750 gram Roomboter, 12 Stuks Eierdooiers, 6 eetlepels Dragonazijn, 0.5 theelepel Cayennepeper
Speciaal
Biefstuk met bosui en mosterdsaus
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 2 stuks sjalotten, 3 takjes tijm, 2 blaadjes laurier, 12 stuks kardemompeulen, 6 stuks champignons, 40 gram boter, 200 milliliter rode wijn, 600 milliter jus de veau, 3 theelepels blanke natuurazijn, 3 eetlepels fijne mosterd, 14 stuks runderkogelbiefstuk (100 gram p.p.), roomboter, 2 stuks winterwortel, 1 verpakking bleekselderij, 28 stuks bosui, 4 stuks chioggia biet, 1 eetlepel komijnpoeder, olijfolie, peper en zeezout
Speciaal
Bietenceviche met dragon
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 4 eetlepel olijfolie, 2 stuks avocado, 3 eetlepel koriandersteeltjes, 15 gram korianderblaadjes, 10 stuks radijs(gemengd), 3 stuks bosuitjes, 15 gram dragonblaadjes, zeezout(fijn), 1 stuks Scotch bonnet, 1 teen knoflook, 0.5 theelepel komijnzaad, 1 theelepel kristalsuiker(fijn), 2 eetlepel limoensap, 6 eetlepel extra vergine olijfolie, 0.5 stuks sinaasappel, zout, 1 bakje cress, 6 stuks rode biet
Speciaal
Bloemkoolmousse met gerookteforel, zoetzure groentjes en mosterdzaad
  • Categorie Voorgerecht
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool ( 500gram), 6 blaadjes gelatine, 600 milliliter slagroom, 120 gram gepasteuriseerd eiwit, 20 gram geel mosterdzaad, 400 milliliter sushiazijn, 2 stuks sjalotjes, 4 stuks bloemkoolroosjes, 1 bos radijs (divers), 14 stuks gerookte forelfilets (65 gram)
Speciaal
Bloemkoolsteak met Zeebaars met gepofte schubben en Risotto van bloemkool en Bloemkoolzalf.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks zeebaars( 125 gram) met vel!!, koolzaadolie, zout, 0.5 liter amandelmelk, 2.5 gram witte peper, 1 teen knoflook, 50 gram ui, 30 gram bloem, 2 stuks bloemkool, 500 gram bloemkool ( rest van de bloemkolen), 40 gram boter, zout en paper, 1 stuks bloemkool, 30 gram kappertjes in het zuur, naar smaak kappertjes in het zuur, naar smaak bloemkoolzalf, naar smaak zout en peper
Speciaal
Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1000 gram visafval (graten en koppen), 2 stengels bleekselderij, 1 stuks prei, 2 stuks winterwortel, 1 stuks ui, 2 stuks laurierblad, 2 takjes tijm, 1 stuks rode peper, 5 stuks peperkorrels, 200 milliliter witte wijn, 10 stuks bosui, 350 gram rucola (gebruik 25 gram voor de garnering), 2 teentjes knoflook, 3 stuks kruimige aardappel, 0.05 gram saffraandraadjes (= ongeveer 10 stuks), 200 milliliter room, 200 gram rivierkreeftjes, 350 gram zelfrijzend bakmeel, 1 theelepel bakpoeder, 350 gram natuuryoghurt
Speciaal
Bramble
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 30 ml gin, 10 ml Creme de cassis, 15 ml citroensap(vers), naar smaak monin suikerstroop, 1 stuks braam, 2 stuks citroen
Speciaal
Bramen met pistache ijs, marshmallow en brickdeeg koekjes
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 160 gram bramencoulis, 2 stuks ei, 100 gram suiker, 1.5 blaadje gelatine, 90 gram boter, 750 milliliter volle melk, 110 gram suiker, 150 gram eidooiers (gepasteuriseerd), 15 gram pistachepasta, 90 gram eiwit, 175 gram suiker, 100 gram water, 75 gram glucose, 50 gram bramen, 22 gram gelatine, 4 vellen brickdeeg, 100 gram hazelnoten (ongebrand), 100 gram suiker, 50 gram eiwit (gepasteuriseerd), 28 stuks bramen
Speciaal
Broccolisoep met appelkrullen.
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1.2 kilo broccoli, 40 milliliters olijfolie, 2 teen knoflook, 1000 milliliter kippenbouillon (2 blokje), 210 milliliter slagroom, 15 gram lavas (vers), zout en peper, 20 gram munt, 400 gram Granny Smith appels, 125 gram tarwemeel, 40 gram patentbloem, 2 stuks eieren, 0.5 stuks zakje droge gist, 150 milliliter lauw water, 15 gram zout, eigeel(gepasteuriseerd)), sesamzaadjes
Speciaal
Cannelloni van gerookte heilbot met gepofte tomaatjes
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 500 gram rivierkreeftjes (gepeld en gekookt), 5 blaadjes gelatine, 0.13 bos dille, 0.13 bos bieslook, 1 stuks citroen, 50 gram crème fraîche, 125 gram room, 2 theelepel cajunkruiden, 600 gram gerookte heilbot, 28 stuks cherry tomaatjes, 0.13 bos kervel, 0.13 bos bieslook, 0.13 bos basilicum, 2 tenen knoflook, 1 stuks gepekelde citroen, 150 milliliter zonnebloemolie, witte peper en zout, 2 stuks passievruchten, 1 eetlepel suiker, 1 eetlepel Dijon mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel witte wijnazijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 1 stuks rettich, 14 stuks witte en rode radijsjes, 1 stuks frisée, 0.13 bos kervel, 0.13 bos dille, 30 milliliter rijstazijn
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl