Menu's

Heilbotfilet met kreeftensaus en ravioli gevuld met geitenkaas en basilicum
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 12 stuks heilbotfilet (van ongeveer 75 gram), boter, olijfolie, fleur de sel, 250 gram garnalendop, 1 stuks ui, 2 eetlepels tomatenpuree, 2 tenen knoflook, 500 milliliter schaaldierenfond (15 gram concentraat op 500 ml), 1 eetlepel kreeftenpasta, 200 milliliter room, 100 milliliter zonnebloemolie, 40 gram basilicum , 150 gram zachte geitenkaas, peper en zout, 12 stuks wontonvelletjes, olie, 800 gram spinazie, 2 teentjes knoflook, boter, peper en zout
Speciaal
Hert in 't rood
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1 stuks sjalot, 150 milliliter cassislikeur, 1.5 eetlepel vijgenconfituur, 150 milliliter rode wijn, 1.5 eetlepel Merlot azijn, 1 liter wildfond (30 gram geconcentreerd), 1 eetlepel pittige mosterd , olijfolie, 25 gram koude boter, 270 gram bietensap, 55 gram boter, 168 gram zelfrijzende bloem, 2 gram gedroogde gist, 1 stuks ei, 7 stuks vijgen, cassislikeur, merlotazijn, 250 gram rode uien, 1 eetlepel tomatenpuree, 250 milliliter rode wijn, 100 gram suiker, 1 stuks laurierblad, tijm (uit eigen tuin), 4 stuks jeneverbes, 2 stuks kruidnagel, 50 gram frambozenpuree (diepvries), 200 gram gekookte rode kool met appel (geen diepvries), 2 eetlepels zonnebloemolie, 30 milliliter rode wijnazijn, 150 milliliter water, 80 gram eiwit (gepasteuriseerd), zwarte peper en zout, 6 stuks rode karmozijnpeer (of Gieser Wildeman), 200 milliliter water, 250 milliliter rode wijn, 50 milliliter cassissiroop, 1 eetlepel honing, 1 stuks steranijs, 1.4 kilogram hertenkalffilet, zwarte peper en zout, debic
Hertenrugmedaillons met cantharellensaus, aardappelmousseline met truffel, spruitjes en witlof.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 14 st hertenrugmedaillons à 100 gram, debic boter, zout en peper, 1000 gram aardappelen, kruimig, 40 gram boter, 2 theelepels truffeltapenade, 150 milliliter volle melk, 100 millilter room, olijfolie extra vergine, peperpeper , 60 gram cantharellen, gedroogd, panklaar , 125 gram cantharellen, vers, 1 stuks banaansjalot, 30 milliliter cognac, 600 milliliter wildfond (18 g conc. op 600 m waterl water)518room, 300 milliliter room, 0.25 bos bladpeterselie, boter, peper, allesbinder (indien nodig), 7 stuks kleine witlof, 20 milliliter arachideolie, 30 gram boter, zout en peper, 1 eetlepel balsamico-azijn, 700 gram spruiten, panklaar, 1 stuks banaansjalot, 150 gram spekblokjes, gerookt, olijfolie
Speciaal
Hotteok met walnotenijs en karamel
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type Korean
  • Ingrediënten: 2 zakjes instantgist, 3.5 eetlepel kristalsuiker, 300 milliliter warme melk, 250 milliliter warm water, 400 gram bloem, 100 gram kleefrijstmeel, zonnebloemolie, boter, 2 eetlepels geroosterde hazelnoten, 2 eetlepels pijnboompitten, 150 gram bruine basterd suiker, 25 gram gezouten pinda's, kaneel, zout, 250 milliliter volle melk, 250 milliliter slagroom, 30 milliliter notenlikeur, 125 millililiter eigeel, 175 gram suiker, 50 gram walnoten, 200 gram suiker, 50 millilliter water, 100 gram roomboter, 50 gram mascarpone
Speciaal
Hurricane
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 20 ml donkere rum, 20 ml witte rum, 40 ml passievruchtsap, 20 ml sinaasappelsap, 0.5 stuks limoensap, 1 el grenadine
Speciaal
Hurricane alcoholvrij
  • Categorie Cocktails
  • Ingrediënten: 25 ml sinaasappelsap, 25 ml pompelmoessap, 175 ml tropische vruchtensap, ijs, 1 schijfje sinaasappel
Speciaal
Iberico varkenshaas met een saus van rozijnen en een salade van gegrilde en gepofte groenten.
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1.4 Kg. Iberico varkenshaas, 20 Bospenen, 10 Rode bietjes, 3 Venkels, 30 Stengels Bosui, 60 Meloeskesuitjes, Olijfolie Naar behoefte, 200 Gram Rozijnen, 5 dl. Rode wijn, 8 dl. Wildfond, 1 Bakje Affilacress
Speciaal
In mediterrane saus gestoofde kalkoenfilets met wilde rijst
  • Categorie Hoofdgerecht
  • Ingrediënten: 1000 gram kalkoenfilet, 60 milliliter olijfolie, zout en peper, 300 gram sjalotten, 8 tenen knoflook, 250 milliliter witte wijn, 2 blikken gepelde tomaten stukjes, 1 potje Griekse zwarte olijven, 2 eetlepels rode wijnazijn, 0.5 blikje tomatenpuree, 2 eetlepels verse oregano uit de tuin, 2 eetlepels basilicum (vers), 1 eetlepel suiker, zout en peper, 250 gram wilde rijst (gemengd)), 600 gram sperziebonen, 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 1 theelepel mosterd, 1 stuks citroen, 1 takje bladpeterselie, 1 eetlepel olijfolie extra vergine, zout en peper, 14 plakjes rauwe ham, 0.5 bosje bladpeterselie, 2 eetlepels kappertjes
Speciaal
It's All pineapple
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 250 gram ananas stukjes(vers), 100 mililiter witte wijn, 150 mililiter water, 250 gram suiker, 2 stuks kaneelstokje, 1 stuks vanillepeul, 1 takje rozemarijn, 50 gram ei, 80 gram eidooier(gepasteuriseerd), 50 gram suiker, 10 gram gelatine, 200 gram gedroogd ananas, 500 gram slagroom, 250 gram ananas stukjes(vers), 1 stuks ei, 300 gram melk, 250 gram bloem, 7 gram gist, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout
Speciaal
Its al white
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 350 milliliter Schrobbelèr, 175 gram suiker, 350 gram eidooier, 450 milliliter slagroom, 200 gram witte chocolade, 100 gram pailletè feuilletin, 175 gram suiker, 100 gram water, 250 gram volle melk, 500 gram slagroom, 100 gram glucosestroop, 300 gram eigeel (gepasteuriseerd), Maldon zout, 50 gram popcorn, zout, 14 stuks Physalis
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl