Menu's

Speciaal
Appel met gezouten karamel en vanille-ijs
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 375 milliliter melk, 125 milliliter room, 1 stuks vanillestokje, 105 gram gepasteuriseerde eidooiers, 100 gram suiker, 1 gram cortina, 25 gram glucosestroop, 250 gram suiker, 250 milliliter slagroom, 125 gram roomboter, 7 gram zout, 7 stuks jonagold appels, 75 gram roomboter, 50 gram suiker, 75 gram pistache noten, 75 gram walnoten, 75 gram hazelnoten, 0.13 bosje munt
Speciaal
Artisjokkensoep met aardperen
Artisjokkensoep met aardperen
Pel de artisjokken, bewaar de dikste blaadjes en snijd de stengel eraf Breng een grote pan water en het sap van 1 citroen aan de kook Als het water kookt, gooi je de artisjokkenbodems en de...
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 pond aardperen, 350 gram artisjokbodems (blik), 1 stuks citroen, 1 stuks ui , 850 milliliter kippenfond (25 gram geconcentreerd), 125 milliter slagroom, 125 milliliter volle melk, boter, witte peper en zout
Speciaal
Asari no Sakamushi (kokkels)
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 zakje kokkels, sake (Gekkeikan), gember (5 cm), 1 stuks lente-ui, zwarte peper, 3 stuks chili pepertjes (gedroogd), zeezout
Speciaal
Asperge loempia
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 kilogram asperges , 50 milliliter room, 100 gram Ardennerham (dikke plakken), 200 gram blanke roux, 2 takjes basilicum, witte peper, nootmuskaat, 14 stuks loempiavellen (12,5 x 12,5 cm) , eiwit (gepasteuriseerd)
Speciaal
Asperges in brood met choronsaus.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks asperges AA, 0.5 stuks ongesneden casinobrood (bevroren), boter, 25 gram sjalot, 50 milliliter dragonazijn, 50 milliliter water, 5 stuks peperkorrels (wit), 1 blaadje laurier, 75 gram eidooier (gepasteuriseerd), 300 gram boter, 50 gram tomatenpuree, 6 takjes dragon, 1 stuks citroen, cayennepeper, zout
Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar (amuse 1)
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram avocado(diepvries), 1 stuks citroen, 120 gram room, 150 gram garnalen (Hollands), 14 stuks garnaal (grote gekookte), zout en peper, tabasco
Speciaal
Avocadoring met marshmallows van gin-tonic en citrusfruit.
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram avocadostukjes(diepvries), 175 gram melk, 250 gram qiniq, 250 gram room, 8 blaadjes gelatine, 2 eetlepels citroen curd, 250 gram suiker, 100 ml tonic, 1 el glucose, 40 gram eiwit(gepasteuriseerd), 10 blaadjes gelatine, 50 mililiter gin, 2 stuks sinaasappels, 1 stuks grapefruit, 3 stuks kiwi
Speciaal
Avocadotaartje met coquilles en tomatendressing
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 21 stuks coquille, 500 gram avocadoblokjes, 1 rol bladerdeeg, 350 gram trostomaten, 1 teen knoflook, 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie extra vergine, zout en peper, 0.25 bos dille, 0.25 bos platte peterselie, 0.25 bos basilicum, 50 gram veldsla, 50 gram bladsla (gemengd), 2 stuks lente-ui, 0.25 bos koriander, 2 eetlepels olijfolie extra vergine, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 theelepel honing
Speciaal
Balletje van wildzwijn met truffel en puree van aardperen
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram wildzwijngehakt, 75 gram mager gerookt spek, 1 stuks ei, 45 gram panko, 45 mililiter rode port, 1 theelepel truffelpasta, 1 stuks sjalot, 1.8 bos salie, 1 theelepel vierkruidenmengsel, 1 eetlepel cognac, debic boter, zout en peper, 350 gram aardperen, 1 stuks aardappel(vastkokend), room, nootmuskaat, zout en peper, 0.5 stuks sjalot, 100 mililiter rode wijn, 250 mililiter wildfond(of 5 gram concentraat), 100 mililiter vlierbessensap, honing, peper en zout, 0.5 stuks sjalot, 125 gram kastanjechampignons, peper en zout, 1 bakje borage cress
Speciaal
Balletjes van snoekbaars in spicy bouillon
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 7.5 dl kippenbouillon, 7.5 dl visbouillon, 3 cm gember, 1 stuks rode Spaanse peper, 2 stengels citroengras, 600 gr snoekbaars, 20 ml witte sojasaus (Hon Murasaki), 80 gr prei, 2 teen knoflook, 0.2 bos koriander, 30 ml sherry, zout, peper, bloem
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl