Menu's

Speciaal
Asari no Sakamushi (kokkels)
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 zakje kokkels, sake, gember(5 cm), 1 stuks lente uitje, zwarte peper, 3 stuks chili pepertjes( droog)
Speciaal
Asperge loempia
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 kilogram asperges , 50 milliliter room, 100 gram Ardennerham (dikke plakken), 200 gram blanke roux, 2 takjes basilicum, witte peper, nootmuskaat, 14 stuks loempiavellen (12,5 x 12,5 cm) , eiwit (gepasteuriseerd)
Speciaal
Asperges in brood met choronsaus.
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 14 stuks asperges AA, 0.5 stuks ongesneden casinobrood (bevroren), boter, 25 gram sjalot, 50 milliliter dragonazijn, 50 milliliter water, 5 stuks peperkorrels (wit), 1 blaadje laurier, 75 gram eidooier (gepasteuriseerd), 300 gram boter, 50 gram tomatenpuree, 6 takjes dragon, 1 stuks citroen, cayennepeper, zout
Speciaal
Avocadobavarois en garnalentartaar (amuse 1)
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram avocado(diepvries), 1 stuks citroen, 120 gram room, 150 gram garnalen (Hollands), 14 stuks garnaal (grote gekookte), zout en peper, tabasco
Speciaal
Avocadoring met marshmallows van gin-tonic en citrusfruit.
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram avocadostukjes(diepvries), 175 gram melk, 250 gram qiniq, 250 gram room, 8 blaadjes gelatine, 2 eetlepels citroen curd, 250 gram suiker, 100 ml tonic, 1 el glucose, 40 gram eiwit(gepasteuriseerd), 10 blaadjes gelatine, 50 mililiter gin, 2 stuks sinaasappels, 1 stuks grapefruit, 3 stuks kiwi
Speciaal
Avocadotaartje met coquilles en tomatendressing
  • Categorie Voorgerecht
  • Ingrediënten: 21 stuks coquille, 500 gram avocadoblokjes, 1 rol bladerdeeg, 350 gram trostomaten, 1 teen knoflook, 1 eetlepel rode wijnazijn, 3 eetlepels olijfolie extra vergine, zout en peper, 0.25 bos dille, 0.25 bos platte peterselie, 0.25 bos basilicum, 50 gram veldsla, 50 gram bladsla (gemengd), 2 stuks lente-ui, 0.25 bos koriander, 2 eetlepels olijfolie extra vergine, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1 theelepel honing
Speciaal
Balletje van wildzwijn met truffel en puree van aardperen
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 300 gram wildzwijngehakt, 75 gram mager gerookt spek, 1 stuks ei, 45 gram panko, 45 mililiter rode port, 1 theelepel truffelpasta, 1 stuks sjalot, 1.8 bos salie, 1 theelepel vierkruidenmengsel, 1 eetlepel cognac, debic boter, zout en peper, 350 gram aardperen, 1 stuks aardappel(vastkokend), room, nootmuskaat, zout en peper, 0.5 stuks sjalot, 100 mililiter rode wijn, 250 mililiter wildfond(of 5 gram concentraat), 100 mililiter vlierbessensap, honing, peper en zout, 0.5 stuks sjalot, 125 gram kastanjechampignons, peper en zout, 1 bakje borage cress
Speciaal
Balletjes van snoekbaars in spicy bouillon
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 7.5 dl kippenbouillon, 7.5 dl visbouillon, 3 cm gember, 1 stuks rode Spaanse peper, 2 stengels citroengras, 600 gr snoekbaars, 20 ml witte sojasaus (Hon Murasaki), 80 gr prei, 2 teen knoflook, 0.2 bos koriander, 30 ml sherry, zout, peper, bloem
Speciaal
Basilicumsorbet, geitenkaasmousse, asperges met gerookte zalm en broodkrokantje
  • Categorie Tussengerechten
  • Ingrediënten: 250 gram volle yoghurt, 2 stuks citroen, 125 milliliter water, 125 gram glucose, 30 gram verse basilicum, 225 gram geitenkaas (Bettine), 40 milliliter gevogeltefond (1,2 gram geconcentreerd), 75 milliliter room, 1 blaadje gelatine (3 gram), 1 stuks ei, 0.5 eetlepel mosterd, 0.5 eetlepel chardonnay azijn, 200 milliliter zonnebloemolie, 25 gram verse basilicum, scheutje peper en zout, 1500 gram witte asperges, 300 gram gerookte zalm, 2 stuks ei, 0.13 bos bieslook, peper en zout, nootmuskaat, basilicummayonaise, 100 gram kappertjes, 0.5 st ongebakken stokbrood (bevroren), olijfolie, peper en zout, 1 bakje vene cress
Speciaal
Bavaroistaartje met rood fruit en bramensaus
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 1 pak bastognekoeken (260 gram), 90 gram boter, 8 blaadjes gelatine, 1 mespuntje vanillepoeder, 200 milliliter volle melk, 200 milliliter room, 400 gram roomkaas, 300 gram bramen diepvries, 30 gram suiker, 1 bakje verse bramen, 1 bakje zwarte of blauwe bessen, 1 bakje frambozen, poedersuiker
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl