Menu's

Speciaal
Cannelloni van komkommer met forelmousse
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 2 stuks komkommer (=½ liter sap), 6 gram agar agar (12 gram per liter vocht), zout, 300 gram gerookte forel, 4 eetlepels mayonaise (zie basisrecept en pernod mayonaise), 4 eetlepels room, 1 stuks sjalot, peper en zout, 1 stuks limoen, 1 eetlepel suiker, 1 theelepel mosterd, 100 milliliter arachideolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, 100 milliliter mayonaise (zie basisrecept en mayonaise van de forelmousse), 1 scheutje pernod, 1 eetlepel gembersiroop, 1 eetlepel water, 50 gram gemengde sla, 1 stuks Granny Smith
Speciaal
Carpaccio van gerookte lamsfilet, knoflooktapenade en gedroogde tomaten
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 eetlepel zeezoutkorrels, 1 theelepel rietsuiker, 4 stuks jeneverbes, 2 takjes rozemarijn, 4 takjes tijm, 2 stuks kruidnagels, 4 takjes salie, 600 gram lamsfilet, rookoven, rookmot, 2 bollen knoflook, 10 stuks groene olijven, 1 eetlepel cashewnoten, 2 takjes basilicum, 1 eetlepel olijfolie, 1 stuks ciabatta, 42 stuks cherry tomaten, maldonzout, olijfolie, 3 takjes rozemarijn, zwarte peper, 50 gram rucola, 100 gram Parrano snippers
Speciaal
Chawanmushi
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 1 stuks dikke gerookte paling (met vel en kop) , 5 stuk eieren, 750 gram dashi van paling, 1 stuk komkommer(7cm), grove mosterd, Sushi seasoning, 0.5 bosje radijsjes, azijn, suiker, water, 1 stukje daikon (10 cm), zout, 20 stuks bieslook, 1 doosje beukenzwam, dashi
Speciaal
Chocoladesorbet met rode bessen coulis
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram couverture puur, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 110 gram suiker, 180 gram eiwit (gepasteuriseerd), 600 milliliter water, 75 gram suiker, 50 gram cacao, 225 gram couverture puur, 3 blaadjes gelatine, 60 gram suiker, 60 gram glucose, 2 eetlepels cacao, 1 eetlepel water, 200 milliliter rode bessencoulis, 0.25 bos munt, poedersuiker
Speciaal
Citroen taart met Italiaanse merengue
  • Categorie Nagerechten
  • Ingrediënten: 300 gram bloem, 25 gram suiker, 0.5 theelepel zout, 250 gram koude boter, 50 milliliter wodka, 50 milliliter ijskoud water, 3 stuks citroen, 200 gram suiker, 50 gram maizena, 60 gram boter, 6 stuks eidooiers, 0.25 theelepel zout, 250 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 6 eiwitten, leeg, 1 eetlepel citroensap
Speciaal
Citrus dessert
  • Categorie Nagerechten
  • Keuken type Italian
  • Ingrediënten: 250 ml water, 100 gram suiker, 30 gram druivensuiker, 150 ml citroensap, van 4 citroenen, 75 ml limoensap, van 3 limoenen, 4 blaadjes gelatine, 440 ml slagroom, 200 ml melk, 60 gram suiker, 1 stuks vanillestokje, 1 stuks pomelo, poedersuiker, 2 blaadjes gelatine, 130 gram Griekse yoghurt, 4 el suiker, 7 stuks perssinaasappels, 200 ml slagroom, 50 gram ongezouten boter, 80 gram suiker, 1 stuks citroen, 24 gram water, 60 gram eierdooier (gepasteuriseerd), 5 gram maïzena, 4 haverkoekjes
Speciaal
Coquilles met avocado doperwtenpuree
  • Categorie
  • Keuken type French
  • Ingrediënten: 300 gram doperwten (diepvries), 2 stuks rijpe avocado, 7 plakjes pancetta, 2 teentjes knoflook, 1 stuks groente bouillonblokje, boter, 14 stuks coquille, 1 bakje affilla cress
Speciaal
Crémeux van witte chocolade, compote van rabarber en ijs van olijfolie
  • Categorie Maand menu
  • Ingrediënten: 250 milliliter room, 250 milliliter volle melk, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 50 gram fijne suiker, 250 gram witte chocolade, 2.5 blaadje gelatine (4,15 g), 300 gram verse rabarber, 300 milliliter kokoswater, 90 milliliter rode port, 2 eetlepels fijne suiker, 200 gram eiwit (gepasteuriseerd), 200 gram fijne suiker, 200 gram poedersuiker, 2 theelepels maizena, 50 gram havervlokken, 50 gram noten/pitten (pijnboompitten, hazelnoten en pinda), 1 eetlepel olijfolie, 1 eetlepel honing, 375 ml volle melk, 300 ml room, 125 gram fijne suiker, 100 gram eidooier (gepasteuriseerd), 100 gram olijfolie Arbequina, 1 theelepel vanille essence, 1 theelepel vanille poeder, 350 gram aardbeien, 0.25 bos munt
Speciaal
Crèmige bloemkoolsoep met gebakken coquille en cougères
  • Categorie Soepen
  • Ingrediënten: 1 stuks bloemkool (650-800 gram), 1 stuks ui, 1 teen knoflook, 0.25 theelepel nootmuskaat (uit de molen), 250 milliliter volle melk, 500 milliliter groentefond (15 gram geconcentreerd), 150 milliliter room, olijfolie, zeezout en zwarte peper, 100 milliliter melk, 100 milliliter water, 100 gram boter, 100 gram patentbloem, 3 stuks eieren, zout, 75 gram gruyère, 14 stuks coquilles (koud), 100 gram boter, 125 gram kastanjechampignons, 15 stuks hazelnoten, 75 gram zeekraal, 1 bakje bernagie, debic
Speciaal
Croque monsigneur van kreeft met een uienmarmalade
  • Categorie Amuse
  • Ingrediënten: 1 plak tramezzini, 200 gram gamba, 200 gram rivierkreeftjes( gepeld), Parmezaanse kaas, 75 mililiter room, 200 gram boter, 2 eetlepel vieux, 1 eetlepel tomatenpuree, schalen van de gamba's, 1 kilogram rode uien, 1 teen knoflook, 1 stuks limoen, 100 gram bruine basterd, 150 mililiter rode port , 1 eetlepel gemberpoeder, 50 gram rozijnen, boter
Image

Het koken van onze gerechten doen we in onze professioneel ingerichte keuken, die voorzien is van de meest moderne apparatuur.
Tevens hebben wij de beschikking over een plezierig ingerichte ruimte om onze menu’s uit te serveren en gezamenlijk te nuttigen.

of mail ons: info@kookclublcc.nl